Пошук

У Калинівці відкривають Центр масової вакцинації населення

Дата: 20.07.2021 12:15
Кількість переглядів: 4192

Фото без опису

З 21 липня у Центрі культури і дозвілля розпочинає роботу Центр масової вакцинації населення. Відтепер кожен мешканець громади, який має бажання зробити щеплення від коронавірусу, може у будь-який день прийти у Центр вакцинації та зробити щеплення від коронавірусу.

-Хоча кількість хворих на коронавірус зараз значно зменшилась, але лікарі прогнозують збільшення хворих на осінь, тому ми вирішили відкрити у Калинівці Центр вакцинації населення, щоб кожен охочий міг захиститися від цієї небезпечної хвороби, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Найзручнішим місцем обрали Центр культури і дозвілля. Тут є можливість облаштувати у зеленому залі Центр вакцинації та зручні місця для очікування.

Центр масової вакцинації населення працюватиме щодня з дев’ятої години ранку до дванадцятої години. При потребі графік роботи може змінюватися. Працівники мобільних медичних бригад, проводитимуть вакцинацію від COVID-19 усім охочим. Тому усі особи від 18 років, що мають бажання щепитися, можуть записатися на вакцинацію в Калинівській амбулаторії загальної практики сімейної медицини, зателефонувавши за номерами телефонів – (04333) 2-16-86 та 0674359303.

Також вакцинуватися можна в усіх пунктах щеплень сільських амбулаторій загальної практики сімейної медицини з понеділка по п'ятницю з 9.00 до 15.00, попередньо звернувшись до свого сімейного лікаря.

-Практика відкриття Центрів масової вакцинації населення існує в багатьох містах України та світу. Це дає можливість пришвидшити процес вакцинації, - каже головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Василь Македонський. – Сьогодні ми маємо для проведення щеплення в достатній кількості вакцини Coronavac та Pfizer  й можемо зробити щеплення усім охочим.

За інформацією Василя Македонського на 20 липня у Калинівській громаді першу дозу вакцини Coronavac отримали 692 особи, другу дозу – 167. Перевагу вакцині AstraZeneca надали 1550 осіб, які отримали першу дозу вакцини і 1260 – вже отримали другу дозу цієї вакцини. Також працівники мобільних медичних бригад зробили перше щеплення вакциною Pfizer 4989 особам, другу дозу - 3117 особам. З них лише 1000 вакцинованих – мешканці Калинівської громади.
Керівники підприємств та організацій також можуть подати заявки на вакцинацію проти COVID-19 організованого колективу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних