Пошук

Масок не скасовували: Що варто знати калинівчанам про «зелений» рівень епідемічної небезпеки

Дата: 19.07.2021 11:40
Кількість переглядів: 743

Фото без опису

Уряд продовжив карантин в Україні до 31 серпня 2021 року. Також з 17 червня в Україні діють нові карантинні норми, а на всій території України встановлений «зелений» рівень епідемічної небезпеки. Карантин послабили, але не скасували. Тому в  умовах «зеленого» рівеня епідемічної небезпеки у громадському транспорті та під час масових заходів або відвідин приміщень всі учасники мають дотримуватись маскового режиму. Відповідно робота закладів громадського харчування, розважальних закладів, кінотеатрів та залів інших сфер культури, проведення інших масових заходів дозволяється за умов носінням масок та забезпечення засобами індивідуального захисту працівників.

При цьому дотримання маскового режиму є необов'язковим за умови наявності у всіх учасників та організаторів заходу одного з таких документів:

  • негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР (не більше як за 72 години до проведення заходу),
  • негативний результат експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 (не більше як за 72 години до проведення заходу),
  • документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації від COVID-19 вакцинами, включеними ВООЗ до переліку дозволених для використання у надзвичайних ситуаціях.

Спеціалістами Калинівського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області постійно контролюють дотримання суб’єктами господарювання різних форм власності протиепідемічних вимог з профілактики поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Впродовж липня 2021 року вони провели:

  • 20 моніторингових обстежень закладів громадського харчування, в ході яких порушення виявлені на 4 об’єктах. За виявлені порушення вручено 4 приписи;
  • 98 моніторингових обстежень об’єктів торгівлі продовольчими товарами в т.ч. ринок, в ході яких зареєстровано 13 порушень протиепідемічних вимог. Складено 5 протоколів про адміністративне порушення, направлено 8 приписів суб’єктам господарювання;
  • 37 моніторингових обстежень об’єктів торгівлі непродовольчими товарами, в ході яких виявлено 6 порушень карантинних вимог. Як результат, притягнуто до адміністративної відповідальності 1 особу, складено 5 приписів щодо усунення недоліків;
  • 56 моніторингових обстежень об’єктів таких, як перукарні, салони краси, офісні приміщення та інше, в ході яких виявлено 12 порушення карантинних вимог. Як результат, притягнуто до адміністративної відповідальності 2 особи, вручено 10 приписів щодо усунення недоліків.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних