Пошук

Відбулася 9 позачергова сесія Калинівської міської ради 8 скликання

Дата: 14.07.2021 16:19
Кількість переглядів: 1419

Фото без опису

14 липня відбулася 9 позачергова сесія Калинівської міської ради 8 скликання.

Сесійне засідання розпочалося з привітань депутатів міської ради Анатолія Пачевського та Олени Андрійчук, які у міжсесійний період святкували свої дні народження. Також депутати хвилиною мовчання вшанували пам'ять українських захисників, які загинули за незалежність та цілісність України.

Вже традиційно засідання розпочалось зі звіту про роботу, яку було проведено у громаді за міжсесійний період.

У ході сесійного засідання депутати розглянули 24 питання та прийняли рішення про порядок проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти Калинівської міської територіальної громади та затвердження складу конкурсної комісії, відкриття інклюзивної групи та введення посади асистента вихователя, відкриття інклюзивних класів та введення посад асистентів учителів, створення служби у справах дітей та сім’ї Калинівської міської ради, про внесення змін до переліку адміністративних послуг, що надаються Центром надання адміністративних послуг Калинівської міської ради, земельні та ряд інших питань.

Жваве обговорення та багато питань викликали звіти керівників комунальних установ міської ради «Благоустрій міста Калинівка» та «Управляюча компанія Житловик». Останнім часом у мешканців громади, в тому числі і депутатів міської ради, виникло багато претензій до роботи комунальних закладів.

-Позитивний результат роботи буде лише тоді, коли ви не будете ділити роботу на чиюсь і свою, а спільно вирішуватимете проблеми міста, - звернувся до звітуючих Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Сьогодні ми дякували працівникам культури за організацію свята Івана Купала. Свято відбулося ще сьомого липня, а сміття вивезли лише сьогодні вранці, такого не має бути. Ви маєте оперативно вирішувати проблеми міста та реагувати на зауваження калинівчан.

У ході сесійного засідання депутати міської ради внесли зміни до рішення 2 сесії Калинівської міської ради 8 скликання від 23 грудня 2020 року № 115 «Про бюджет Калинівської міської територіальної громади на 2021 рік».

Так депутати спрямували 1 013 020,00 грн. на організацію благоустрою населених пунктів громади, 963 120,00 грн. на виконання заходів програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Калинівської міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки. Також виділили кошти на капітальний ремонт прибудинкової території вул. Возз’єднання 28, 28а, 32а в м.Калинівка, капітальний ремонт дорожнього покриття по одній вулиці в кожному старостинському окрузі, а також у Калинівці вулиць Катрича та Довженка, на будівництво водогонів та  свердловин.

-Процес реорганізації, ліквідації, особливо по первинній ланці медицини, потребували значних витрат бюджету. Нині ми вже можемо спрямувати кошти на будівництво доріг. Проводимо тендер по дорогах на всіх ділянках. В першу чергу, як і обіцяли на початку року, у кожному старостинському окрузі будемо будувати по одній дорозі, з якими ви визначилися, а також дороги у Калинівці, - зазначив міський голова. – Ми намагалися розділити кошти на всі потреби громади – виділили обіцяних п'ятсот тисяч гривень на покращення оснащення міських дитячих садків та дитячого садка у Дружелюбівці, а також співфінансуємо закупівлю нового сміттєвоза, двох автомобілів для сільських амбулаторій, шкільного автобуса, будівництво трьох доріг обласного значення у Заливанщині, Люлинцях та Хомутинцях.

Усі рішення позачергової  9 сесії Калинівської міської ради 8 скликання будуть оприлюднені у встановлені строки на офіційному сайті Калинівської міської територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь