Пошук

Інформація для юридичних осіб, які утримують поголів’я ВРХ

Дата: 09.07.2021 11:55
Кількість переглядів: 861

Фото без опису

Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької обласної держадміністрації повідомляє про те, що відповідно до п.13 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції, суб’єктам господарювання, які є юридичними особами і власниками корів, в поточному році надається спеціальна бюджетна дотація за приріст поголів’я корів власного відтворення (за кожну наявну прирощену корову, на яку збільшено основне стадо станом на 01.07.2012 р., у порівнянні з наявним поголів’ям корів на 01.01.2021), в розміні 30 000 гривень на одну голову.

Для отримання дотації за приріст корів суб’єктам господарювання необхідно подати до 1 вересня 2021 року Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької облдержадміністрації заяву та документи відповідно вищезазначеного Порядку. Вчасно поданими вважаються заявка та документи, які надійшли до Департаменту та зареєстровані в системі документообігу.

Форми заявки та інформації про всіх, пов’язаних з суб’єктом господарювання осіб, затверджені наказом Мінагрополітики України від 08.06.2021 р. №27 (зареєстрований в Мін'юсті України №822/36444 від 18.06.2021 р.) «Про затвердження положення про комісію Мінагрополітики для надання державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції та затвердження форм відповідних документів».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних