Пошук

Веселе караоке, багато призів та подарунків, запальні танці: Як у Калинівці святкували Івана Купала

Дата: 08.07.2021 11:17
Кількість переглядів: 813

Веселим, багатим на призи, подарунки, приємні сюрпризи було свято Івана Купала, яке відбулося 7 липня на березі ставка у Калинівці. Організатори святкового дійства – Калинівська міська рада та Центр культури та дозвілля - підготували для калинівчан та гостей громади 36 подарунків, які отримали переможці конкурсів та учасники святкового концерту.

Останні три роки у Калинівській громаді не проводили свято Івана Купала, тому калинівчани скучили за веселими купальськими розвагами і святкували з розмахом. Кожен гість святкового дійства міг знайти для себе цікаву локацію. Для малечі працювали дитячі атракціони, для дорослих – виїзна торгівля, де можна було посмакувати шашликом та юшкою. А шанувальників української пісні впродовж усього вечора розважали юні таланти та культармійці Калинівщини.

Зі святом Івана Купала калинівчани та гості міста приймали вітання від першого заступника Калинівського міського голови Миколи Господарця.

На Івана Купала водили хороводи, запускали у воду вінки, розбирали марену, а ще було багато конкурсів та розваг.

Найактивнішим був конкурс на найдовшу косу, в якому взяли участь сорок сім учасниць. Найдовшою була коса довжиною один метр дев’ятнадцять сантиметрів,  власниця такого скарбу -  Вікторія здобула перемогу та приз від організаторів свята. Сніжана, довжина волосся якої один метр десять сантиметрів посіла друге місце, а Наталя з довжиною волосся один метр і один сантиметр була третьою.

Гучними оплесками калинівчани визначали власницю найкращого вінка. Найактивніше глядачі вболівали за маленьку дівчинку Кіру та її маму Вероніку, які стали переможницями конкурсу.

Подарунки – керамічний горщик та набір дитячого посуду – отримали й найстарша учасниця свята пані Катерина та наймолодший Григорій, які прийшли на свято у вишиванках.

І глядачі, і гості свята були одноголосними у виборі Купала та Купалоньки. Щедрі призи та гучні оплески глядачів отримала за перемогу у цьому конкурсі родина Франчуків – Тетяна, Олег та їх діти Даринка і Святослав, які прийшли на свято в однакових вишиванках.

Запеклою була й перемога у конкурсі караоке. Серед п’яти учасників, які пройшли відбір, перемогу здобув пан Михайло, за якого калинівчани найактивніше голосували та зібрали у капелюх сімсот двадцять гривень. Він здобув приз – електрогриль. Після обміну капелюхами переможець віддав свої кошти маленькій дівчинці, яка впродовж усього свята була активним та веселим глядачем.

А на завершення свята калинівчани мали можливість добре потанцювати та стрибнути через купальський вогонь.

 

Калинівська міська рада висловлює подяку ТОВ "Екосфера" за соки та Калинівському ринку за солодощі для учасників концерту, а такою працівникам Центру культури та дозвілля за організацію та проведення свята.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь