Пошук

У Корделівці побудують нову свердловину, яка забезпечить водою більш як двісті домогосподарств

Дата: 07.07.2021 16:49
Кількість переглядів: 1448

Фото без опису

Проблема води – одна з найактуальніших для мешканців Корделівського старостинського округу. Навіть у таке дощове літо, як цьогоріч, не у всіх криницях у селі достатня кількість води.

-Останні роки мешканці нашої громади потерпають від того, що у їх криницях немає води. Багатьом доводиться їздити до ставка, щоб набрати води для потреб домогосподарства, - розповідає виконуючий обов’язки старости Корделівського старостинського округу Сергій Ломачевський. – На території нашого старостинського округу є три свердловини, які забезпечують водою частину населення. А от ті вулиці, які розміщенні в сторону Гулівець та Бережан ще мають проблему з водою. Ми звернулися до міської ради з проханням розв'язувати нашу проблему і нам пішли на зустріч.

Відділ з питань управління комунальною власністю Калинівської міської ради провів закупівлю робіт з нового будівництва розвідувально-експлуатаційної свердловини в с.Корделівці. Заявлена вартість робіт складала 800 000 гривень.

У торгах взяли участь три учасники. Переможцем визнано приватне підприємство «Немирів – промінь тепла», яке запропонувало виконати необхідний обсяг робіт за 665 038,6 грн.

-Будівництво ще однієї свердловини забезпечить водою ще шість вулиць - Шевченка, Польову, Авіаційну, Соборну, Затишну та частину Київської, а це більш як двісті домогосподарств, - продовжує Сергій Ломачевський. – Надалі будемо подавати заявку на будівництво ще однієї свердловини, яка забезпечить водою решту проблемних вулиць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь