Пошук

Калинівська міська рада придбала велосипеди для інспекторів з благоустрою

Дата: 07.07.2021 10:34
Кількість переглядів: 2090

Фото без опису

Калинівська міська рада придбала два велосипеди для інспекторів з благоустрою.

-Слідкуючи за порядком на вулицях нашого міста, інспектори з благоустрою щодня долають чимало кілометрів. Пішки обійти усі вулиці Калинівки важко, тому ми вирішили полегшити їх роботу та придбати велосипеди, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук.

У Калинівській міській раді працює два інспектори з благоустрою Руслан Гаврилюк та Нана Якимчук. За кожним з інспекторів закріплена відповідна територія. Руслан Гаврилюк слідкує за благоустроєм території від переїзду і до військової частини 3028, в тому числі на Варшиці та Шевченівці. За Наною Якимчук закріплена територія від залізничного переїзду й до Ремзаводу.

Кожен ранок Руслана Гаврилюка та Нани Якимчук починається зі звіту заступникові міського голови за виконану роботу за минулу добу і виявлені проблеми та з планування роботи на новий робочий день. Далі інспектори з благоустрою виходять на вулиці міста, обходять об’єкти закріпленої за ними території, слідкують за дотриманням правил благоустрою, виявляють порушення та складають на них адмінпротоколи, проводять роз’яснювальну роботу з мешканцями міста.

-Більшість калинівчан – це свідомі громадяни, але трапляються й випадки порушення правил благоустрою. Буває, господар побудував дорогий та сучасний паркан за тисячі гривень, а попід нього ростуть бур’яни. Багато шкоди завдає молодь, яка у нічний час розважається на дитячих ігрових майданчиках. Після таких розваг там залишаються поламані дитячі атракціони, дерева, пляшки, сміття, забруднені лавки. Також слідкуємо за вивезенням сміття. Тут також трапляються прикрі випадки, коли люди виносять на майданчики твердих побутових відході, гілки, бур’яни, будівельні матеріали. Хочемо звернутися до калинівчан та попрохати поважати працю людей, які роблять наше місто чистим та привабливим, дотримуватися правил благоустрою, - закликають калинівчан інспектори з благоустрою.

За рік роботи інспектори з благоустрою зуміли налагодити контакти із багатьма калинівчанами. Звернутися до них за консультацією, допомогою чи порадою може кожен калинівчанин. І ваше звернення буде обов’язково переадресоване до відповідних служб, які розглянуть його та вирішать.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних