Пошук

У Калинівці завершують приготування до свята Івана Купала

Дата: 05.07.2021 15:48
Кількість переглядів: 2527

Фото без опису

Сьомого липня об 18.00 на березі спиртзаводського ставка у Калинівці відбудеться свято Івана Купала. Працівники Центру культури та дозвілля Калинівської міської ради підготували до свята цікаву розважальну програму та багато  конкурсів.

-Свято Івана Купала не проводилося у Калинівці вже три роки. Тому тепер тільки молимо Бога, щоб нас не підвела погода та щоб калинівани та гості міста могли гарно розважитися після тривалого карантину, - каже директорка Центру культури і дозвілля Марія Шелешко.

Святкова програма буде багатою на конкурси та розваги. Під час свята будуть розігруватися призи за найдовшу дівочу косу, за кращий купальський вінок, за краще виконання пісні на «Калинівському караоке», а пара, яка прийде на свято у вишиванках, зможе поборотися за звання кращої пари «Купало + Купалонька». А ще на гостей свята очікує святкова концертна програма, ігри, розваги, дитячі атракціони та виїзна торгівля.

Готуються до свята не лише працівники культури, а й благоустрою. Працівники комунального підприємства завершують роботи з упорядкування території на березі ставка. Вони вже встановили нову урну для сміття, облаштували освітлення території, підсипали дорогу, завезли кілька причепів піску на берег ставка,  замовили кабінки для переодягання, упорядкували вбиральню. А художниця з Сальника Алла Зубко зобразить на паркані морські пейзажі, щоб не лише у свято Івана Купала, а й в будні дні у калинівчан, які завітають на відпочинок на берег ставка, був гарний настрій.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь