Пошук

Калинівський міський голова привітав молодь громади із прийдешнім Днем молоді

Дата: 25.06.2021 13:24
Кількість переглядів: 1796

Фото без опису

У Центрі культури та дозвілля відбулося засідання круглого столу за участю Калинівського міського голови Василя Поліщука, представників Калинівської молодіжної ради, яку створили при міській раді, та активної молоді Калинівщини.

Розпочалося засідання із перегляду презентації про досягнення громади за останні роки. Калинівський міський голова закликав молодь бути активними та свідомими, долучатися до змін, які відбуваються у громаді, вносити свої пропозиції щодо цих змін.

-Сьогодні ми не маємо такого бюджету, щоб зробити все, скрізь і відразу, тому я не буду вам обіцяти того, чого не зможу виконати. Але і при теперішньому бюджеті ми запланували багато справ, які покращать добробут нашої громади, - звернувся до молоді міський голова. - І ми хочемо чути вашу думку, ваше бачення змін у громаді.

Представники молоді Калинівщини також мали можливість висловити своє бачення щодо розвитку громади. Вони запропонували більше уваги приділяти патріотичному вихованню молоді, організовувати зустрічі молоді з учасниками бойових дій на Сході, а також облаштувати у кожному населеному пункті зони відпочинку для дітей та молоді, відкрити у Калинівці кінотеатр просто неба.

На завершення зустрічі Калинівський міський голова привітав молодь із прийдешнім святом – Днем молоді та нагородив грамотами найактивніших представників молоді Калинівської громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь