Пошук

У Калинівській громаді провели виїзний семінар для переможців конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти

Дата: 25.06.2021 11:53
Кількість переглядів: 2199

Фото без опису

Відділ освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради провів одноденний виїзний семінар-навчання для переможців конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти Калинівської міської територіальної громади.

-Із дев’яти директорів шкіл, які виграли конкурс і з якими з першого липня ми підписуємо трудові угоди, два чинних директорів. Для семи інших переможців конкурсу робота директора нова. Тому ми вирішили провести виїзний семінар-навчання, щоб молоді очільники навчальних закладів побачили як і в яких умовах працюють їх колеги, - каже начальниця відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галина Фурман.

Переможці конкурсу разом із працівниками відділу освіти відвідали загальноосвітні школи у Писарівці, Черепашинцях, Дружелюбівці, а також Калинівські загальноосвітні школи №1 та №3. Окрім естетичного оформлення навчальних закладів, молоді керівники побачили сучасне наповнення відвіданих закладів, яке відповідає вимогам часу. Багато уваги у цих школах приділяється створенню зручних умов для відпочинку учнів під час перерви, створенню рекреаційних зон та зон відпочинку, зелених класів для проведення уроків на свіжому повітрі. Велика увага в закладах приділяється харчуванню школярів, сучасному оснащенню харчоблоків. Створюються спортивні майданчики для занять спортом та популяризації здорового способу життя.

Молоді керівники не лише побачили всі досягнення своїх колег, а й отримали відповіді на питання, які їх найбільше цікавили. В першу чергу це організація харчування школярів, благоустрій території, співпраця з виконуючими обов’язки старостів та місцевими підприємцями, проведення ремонтних робіт у навчальних закладах.

Після огляду навчальних закладів та спілкування із їх керівниками учасники семінару зустрілися із Калинівським міським головою Василем Поліщуком, який привітав переможців, побажав плідної праці та пообіцяв підтримку у вирішенні їх нагальних проблем.

-Ваша праця не буде легкою, але буде цікавою, - звернувся до освітян міський голова. – У разі потреби кожен із вас може телефонувати особисто мені й разом ми зможемо знайти вихід із будь-якої ситуації.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних