Пошук

У Калинівській громаді провели виїзний семінар для переможців конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти

Дата: 25.06.2021 11:53
Кількість переглядів: 2169

Відділ освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради провів одноденний виїзний семінар-навчання для переможців конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти Калинівської міської територіальної громади.

-Із дев’яти директорів шкіл, які виграли конкурс і з якими з першого липня ми підписуємо трудові угоди, два чинних директорів. Для семи інших переможців конкурсу робота директора нова. Тому ми вирішили провести виїзний семінар-навчання, щоб молоді очільники навчальних закладів побачили як і в яких умовах працюють їх колеги, - каже начальниця відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галина Фурман.

Переможці конкурсу разом із працівниками відділу освіти відвідали загальноосвітні школи у Писарівці, Черепашинцях, Дружелюбівці, а також Калинівські загальноосвітні школи №1 та №3. Окрім естетичного оформлення навчальних закладів, молоді керівники побачили сучасне наповнення відвіданих закладів, яке відповідає вимогам часу. Багато уваги у цих школах приділяється створенню зручних умов для відпочинку учнів під час перерви, створенню рекреаційних зон та зон відпочинку, зелених класів для проведення уроків на свіжому повітрі. Велика увага в закладах приділяється харчуванню школярів, сучасному оснащенню харчоблоків. Створюються спортивні майданчики для занять спортом та популяризації здорового способу життя.

Молоді керівники не лише побачили всі досягнення своїх колег, а й отримали відповіді на питання, які їх найбільше цікавили. В першу чергу це організація харчування школярів, благоустрій території, співпраця з виконуючими обов’язки старостів та місцевими підприємцями, проведення ремонтних робіт у навчальних закладах.

Після огляду навчальних закладів та спілкування із їх керівниками учасники семінару зустрілися із Калинівським міським головою Василем Поліщуком, який привітав переможців, побажав плідної праці та пообіцяв підтримку у вирішенні їх нагальних проблем.

-Ваша праця не буде легкою, але буде цікавою, - звернувся до освітян міський голова. – У разі потреби кожен із вас може телефонувати особисто мені й разом ми зможемо знайти вихід із будь-якої ситуації.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь