Пошук

Депутати Калинівської міської ради ухвалили Стратегію розвитку громади до 2030 року

Дата: 18.06.2021 19:00
Кількість переглядів: 1209

Фото без опису

18 червня на 8 черговій сесії Калинівської міської ради депутати ухвалили Стратегію розвитку громади до 2030 року. Участь у роботі сесії взяли заступник голови Вінницької обласної Ради Дмитро Чаленко, депутат обласної ради Ілля Гуменчук та голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук.

Презентувала Стратегію розвитку начальниця відділу економіки та інвестиційного розвитку Ольга Болюбаш. Вона зазначила, що стратегічне бачення громади – це громади зі сприятливим інвестиційним кліматом, високою якістю життя та екологічно чистими просторами, територія із переробкою сільськогосподарської продукції, розвинутою промисловістю та логістичним потенціалом та сферою послуг.

Основними стратегічними цілями мешканці громади до 2030 року визначили:

  • потужний економічний та логістичний центр з сучасною інфраструктурою;
  • безпечне та чисте середовище;
  • активні мешканці і привабливі та доступні простори.

Дані цілі передбачають певні завдання. За основу цих завдань бралися ті пропозиції, ті потенціально можливі проєкти, які надавали старостинські округи. Вони є додатком до Стратегії і враховані у завданнях.

Як зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук, дана Стратегія буде постійно коригуватися, зважаючи на економічні можливості громади та економічний стан держави.

-Радий привітати вас із прийняттям цього документа. Ви прийняли його одноголосно, адже він дуже важливий для подальшого розвитку вашої громади. Це ваш шлях розвитку. У вашій громаді дуже багато зроблено і є чим пишатися. Це одна із найбільших і зразкових громад області. Стратегія до 2030 року, яку ви прийняли сьогодні, - це ваш новий старт сталого розвитку, це план, який ви будете разом реалізовувати, щоб покращити умови для мешканців вашої громади, - привітав калинівчан з прийняттям Стратегії заступник голови Вінницької обласної Ради Дмитро Чаленко. - Я дуже вам дякую за те, що ви підтримуєте такі ініціативи і прагнете розвивати свою громаду.

У 2030 році жителі Калинівськоїї громади бачать свою громаду згуртованою і самодостатньою з високим рівнем життя, медицини, освіти, культури. Громадою, де розвиваються малі підприємства, кооперативи, є високоефективне сільське виробництво з переробкою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь