Пошук

У Павлівці відкрили поліцейську станцію

Дата: 18.06.2021 16:32
Кількість переглядів: 1914

У Павлівці, в приміщенні старостинського округу, відкрили поліцейську станцію – службове приміщення, яке надається дільничному офіцеру поліції для виконання покладених на нього завдань. Це перша поліцейська станція, яку відкрили на території Калинівської громади.

За словами начальника відділення поліції №1 Хмільницького районного відділу поліції Володимира Олексюка, цей проєкт має право на життя завдяки підтримці органів місцевої влади. Адже не всі об’єднанні територіальні громади погодилися реалізовувати даний проєкт.

-Калинівський міський голова Василь Поліщук підписав меморандум про співпрацю, який передбачає допомогу в реалізації даного проєкту, - зазначив Володимир Олексіюк. – Міська рада виділила приміщення для станції, посприяла у ремонті, забезпечуватиме дільничного офіцера пальним.

На відміну від дільничного інспектора, який працював раніше у Павлівці і обслуговував кілька населених пунктів, дільничний офіцер поліції працюватиме і проживатиме у Павлівці, що значно покращить ефективність роботи. Кандидатура офіцера поліції ще не відома. З 12 кандидатів на цю посаду відбір пройшли лише троє. На даний час вони проходять спеціальне навчання і один із них приступить до своїх обов'язків у Павлівці через два тижні.

-За десять років моєї роботи сільським головою у Павлівці, у нас помінялося вісім дільничних. Тепер Павлівка матиме свого офіцера поліції, який буде тут жити, працювати, знати проблеми громади з середини. І це велика допомога для виконуючої обов’язки старости, - зазначив заступник Калинівського міського голови Віктор Кособуцький, який взяв участь у відкритті станції..

Не приховує своєї радості з приводу відкриття у Павлівці поліцейської станції і виконуюча обов'язки старости Павлівського старостинського округу Тетяна Зубко, яка за два місяці відсутності у громаді дільничного інспектора відчула наскільки такий працівник потрібний. Тому працівники старостинського округу намагалися прискорити процес відкриття у селі станції  і власними силами підготували приміщення для свого офіцера поліції, яке складається із кабінету та кімнати відпочинку.

Першого липня планується відкриття поліцейської станції у Калинівці, розглядається питання про відкриття таких станцій у Корделівці, Новій Греблі та Сальнику.

Відкриття станції відбулося у День дільничного офіцера поліції. Тому, користуючись нагодою, Володимир Олексюк вручив відзнаки кращим дільничним інспекторам Калинівської громади, а також нагородив подякою за співпрацю виконуючу обов'язки старости Тетяну Зубко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь