Пошук

У Калинівці привітали довгожителів, яким виповнилося по 90 років

Дата: 15.06.2021 15:27
Кількість переглядів: 800

У червні дев’яностолітні ювілеї святкують жителі Калинівки Раїса Дмитрівна Хімічева та Володимир Харитонович Павліщук. Начальник відділу культури і туризму Андрій Грибовченко та очільниця Територіального центру Наталя Бачинська за дорученням міського голови привітали ювілярів з днем народження та побажали міцного здоров’я та усіх гараздів.

Нелегке життя прожили сивочолі ювіляри. Але труднощі лише загартували літніх людей. Свій дев’яностолітній ювілей вони святкують при світлій пам’яті та з гарним настроєм.

Раїса Дмитрівна за освітою педагог. Народилася у Вінниці, здобула освіту вчителя російської мови та літератури. Перші свої кроки у педагогіці робила у Дружелюбівці та Павлівці, де пропрацювала десять років.

-А потім мене запросили на Сахалін, я там також працювала вчителем, вийшла заміж, народила доньку. Їй було лише півтора року, коли загинув мій чоловік, - стримуючи сльози згадує бабуся. – Переїхала спочатку в інше місто у Росії, а потім повернулася в Україну.

У Калинівці Раїса Дмитрівна працевлаштувалася у загальноосвітню школу №3, де працювала до виходу на пенсію. А нині її вихованцями є двійко правнуків, які живуть з батьками разом із прабабусею.

Володимир Харитонович родом з Жовтневого. Після закінчення школи навчався у Бердичеві на зварювальника. Після навчання працевлаштувався у Київ. Але доля змінила життя юнака й повернула у Калинівку.

-Я їхав автобусом додому і так трапилося, що біля прохідної машзаводу автобус наїхав на цвяха і пошкодив колесо. Поки ремонтували транспорт я пішов у відділ кадрів і вирішив питання із працевлаштуванням, - пригадує ювіляр.

Так Володитир Харитонович оселився у Калинівці й почав працювати на Калинівському машинобудівному заводі, у складальному цеху.

Калинівка стала його рідним містом, де він створив сім’ю, де народилися його діти.

Роки забрали здоров’я у ювілярів, але не зламали їх оптимізм та не затьмарили їх світлі душі, які і досі вірять у добро.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь