Пошук

Вінницька ремонтна бригада відремонтувала покрівлю будинку по вулиці Садовій, який постраждав у наслідок смерчу

Дата: 11.06.2021 18:41
Кількість переглядів: 919

Працівники вінницького приватного підприємства «Соф» завершили ремонтувати дах на п’ятиповерховому будинку по вулиці Садовій, який постраждав у наслідок смерчу.

-Чотири калинівські бригади, яким ми запропонували виконати ці роботи, відмовилися, - каже заступник Калинівського міського голови Олександр Щьов. – Лише вінницьке приватне підприємство, яке має ліцензію на висотні роботи, погодилося відремонтувати дах. Однак, під час обстеження будинку виявилося, що проблема значно складніша. Напевне, ще під час вибухів на арсеналі дах був пошкоджений, довелося робити капітальний ремонт.

Будинок, який знаходиться по вулиці Садовій, 16, не перебуває на балансі міста і комунального підприємства «Житловик». Борг мешканців будинку за комунальні послуги складає десять тисяч гривень. Однак, попри це міська рада допомогла жителям будинку вирішити їх проблему. Калинівський міський голова своїм розпорядженням виділив 8 тисяч гривень на виконання ремонтних робіт.

-Складність була ще й в тому, що будинок покритий шестихвильовим шифером, якого нині не випускають. Пошкоджених було близько сімдесяти листків шиферу. Нам довелося зривати старий шифер та налатувати ним дах, а потім перекривати решту даху восьмихвильовими листками шиферу, - пояснив ситуацію директор приватного підприємства «Соф» Олександр Севастьянов.

Роботи завершили і жителі будинку вже мають відремонтований дах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь