Пошук

У Калинівському технологічному коледжі відбувся дебют театральної студії «Діалог»

Дата: 10.06.2021 15:55
Кількість переглядів: 1689

Фото без опису

Юні актори театральної студії «Діалог» презентували калинівським глядачам виставу «Руда п’єса». З цією виставою студія дебютувала у Тернополі й зайняла друге місце на фестивалі-конкурсі дитячих та молодіжних театральних колективів «Овації». А тепер і калинівчани отримали можливість долучитися до прекрасного та повболівати за долю героїв п’єси.

Студія «Діалог» існує у Калинівському технологічному коледжі усього кілька місяців і це перший виступ юних артистів перед калинівськими глядачами.

-Дуже хвилююся, - зізналася перед виступом керівниця колективу Світлана Матвійчук. -  Мені здається, що хвилювання ще більші, ніж були у Тернополі, коли ми готувалися до конкурсного виступу. Тут глядачами будуть наші друзі, рідні, колеги, чия думка для нас дуже важлива.

Юні актори вклали у свій виступ усю душу, й не залишили байдужими глядачів. Тому відгуки про їх виступ були лише схвальними, глядачі не шкодували оплесків та квітів.

-П’єса справляє враження, є над чим замислитися. Можна було б підібрати й іншу, є можливості, але краще не вийшло б. На виставі була відсутня апаратура, яка б акустично підсилювала виступ, але тембр ваших голосім, емоції були щирими та влучними. Можливо, це та сцена, яка для когось з вас відкриє інший шлях у житті, - звернувся до учасників колективу перший заступник Калинівського міського голови Микола Господарець.

Із дебютним виступом учасників театральної студії також привітали директор Калинівського технологічного коледжу Григорій Федонюк, заступниця директора Ольга Печевиста, директорка Центру культури і дозвілля Калинівської міської ради Марія Шелешко.

Свій творчий шлях учасники студії розпочали з легкої руки і після успішного виступу у Тернополі вже отримали запрошення на гастролі у Львів та Рівне. Студенти та їх керівниця розпочали працювати над новою п’єсою й обіцяють, що їх виступи будуть благодійними, вони будуть допомагати здійснювати мрії інших однолітків. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних