Пошук

Сільськогосподарська техніка «AGROKALINA» підкорює закордонний ринок

Дата: 10.06.2021 13:09
Кількість переглядів: 1019

Фото без опису

На початку червня у Мінську відбулась виставка сільськогосподарської техніки «Бєлагро 2021». На виставці була представлена сільськогосподарська техніка калинівської компанії «AGROKALINA. Разом зі своїми партнерами — Біоком Технології — калинівчани представили 4 агрегати виробництва «AGROKALINA» — компактор, дискатор, борону ротаційну та каток подрібнюючий.

Це не перша закордонна виставка, в якій бере участь «AGROKALINA».

У 2019 році продукція «AGROKALINA» була вперше представлена на виставці «AGRITECHNICA», яка проходить в місті Ганновер (Німеччина). З нею ознайомилися понад 450 тисяч відвідувачів.

Поїздка у Ганновер була успішною для компанії «AGROKALINA». Серед іноземних дилерів найбільшим попитом серед представленої на виставці техніки, користувались борона ротаційна та компактор. Після участі у виставці розширились кордони реалізації продукції «AGROKALINA». Окрім Молдови, Румунії та країн Прибалтики, техніка з Калинівки з’явилася в Данії та Німеччині.

-Ми пишаємося тим, що таке успішне підприємство знаходиться у нашому місті. Техніка «AGRITECHNICA» впевнено завойовує закордонний ринок, — каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. — За останні роки «AGROKALINA» створила понад двісті робочих місць. На підприємстві створені належні умови праці, люди забезпечені роботою та мають гарну заробітну плату. А місто отримує прибутки з податків, які сплачує «AGROKALINA». Такі підприємства ми будемо завжди підтримувати та сприяти їх розвитку.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь