Пошук

Сімнадцятьох жителів громади притягнули до адміністративної відповідальності за порушення правил благоустрою

Дата: 07.06.2021 17:04
Кількість переглядів: 2552

Фото без опису

Днями відбулося засідання адміністративної комісії виконавчого комітету Калинівської міської ради. За результатами розгляду адміністративних протоколів члени комісії притягнули до відповідальності 18 громадян.

-Із вісімнадцяти порушників, сімнадцять притягнуті до відповідальності за порушення правил у сфері благоустрою міста (стаття 152 КУпАП). Найчастіші правопорушення – це захаращення території населених пунктів будівельними матеріалами, конструкціями, самовільне встановлення конструкцій. Таким правопорушникам доведеться сплатити штраф від трьохсот сорока гривень до однієї тисячі триста шістдесяти гривень. Тисяча триста шістдесят гривень штрафу заплатять калинівчани за самовільне влаштування фундаменту та торгівлю на дорозі, - каже головний спеціаліст – юрисконсульт відділу правового забезпечення та з питань управління персоналом Калинівської міської ради Марина Круліківська. - Ще один мешканець Калинівської громади притягнутий до адміністративної відповідальності за свідомо неправдивий виклик поліції (стаття 183 КУпАП), йому доведеться сплатити штраф у розмірі 850 гривень. До речі, з 17 квітня штраф за свідомо неправдивий виклик поліції значно зріс. Якщо торік він складав лише 51 гривню, то у 2021 – це вже 850 гривень.

Інспектори з благоустрою Калинівської міської ради продовжують щоденно інспектувати населені пункти Калинівської громади, на порушників правил благоустрою очікує адміністративне покарання у вигляді штрафів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь