Пошук

На підтримку освіти, соціальний захист калинівчан та благоустрій додатково спрямують кошти з міського бюджету

Дата: 04.06.2021 10:07
Кількість переглядів: 833

Фото без опису

Не зважаючи на складну соціально-економічну ситуацію, спричинену пандемією коронавірусу та обмежений фінансовий ресурс міського бюджету, завдяки раціональному використанню коштів у Калинівській громаді вирішуються всі нагальні питання життєдіяльності міського господарства, збережені всі соціальні програми та інфраструктурні проєкти.

Так на засіданні виконкому Калинівської міської ради, яке відбулося 3 червня, виконавчий комітет міської ради вирішив виділити, шляхом зменшення об’єму резервного фонду, кошти на загальну суму 642 202 гривень на підтримку освіти, соціальний захист калинівчан та благоустрій громади.

Після завершення ремонтних робіт з облаштування внутрішніх вбиралень на другому поверсі ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Корделівка, розпочнеться ремонт вбиралень на першому поверсі навчального закладу та облаштування внутрішньої вбиральні для учнів з особливими потребами. Для цього на придбання матеріалів для проведення поточного ремонту спрямовано 70 000 гривень. Також 70 000 гривень спрямовано на придбання матеріалів для облаштування паркану в ЗОШ с.Мирне.

180 000 грн виконавчий комітет міської ради виділив на виплату матеріальної допомоги мешканцям громади згідно рішень виконавчого комітету, на благоустрій населених пунктів – 97 980 грн., на розмітку пішохідних переходів - 48 000 грн., на поточний ремонт пішохідної доріжки по вул. Грушевського біля початкової школи ЗОШ №3 в м.Калинівка - 49 980 грн., а також на капітальний ремонт проїжджої частини від вул. Маяковського,2 до вул. Незалежності, 40 (Калинівське відділення «Вінницягаз»)- 224 222 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь