Пошук

Відбулася 7 чергова сесія Калинівської міської ради 8 скликання

Дата: 27.05.2021 08:51
Кількість переглядів: 1679

Фото без опису

26 травня відбулася 7 чергова сесія Калинівської міської ради 8 скликання. Традиційно засідання розпочалось зі звіту про роботу, проведену у громаді за міжсесійний період. Депутати та запрошені переглянули відеозвіт про будівництво приймального відділення Калинівської центральної районної лікарні, а також про благоустрій населених пунктів громади.

-Реконструкція приймального відділення, в тому числі придбання сучасної техніки, відбувається за кошти державного та місцевого бюджетів. До всіх ліжок підведено кисень. На початку епідемії коронавірусу ми перші в області за 417 тисяч гривень, які виділили з бюджету міської ради, побудували кисневу станцію. Нині її вартість вже понад два мільйони. Завершуються роботи зі встановлення медичного обладнання і вже за лічені дні відділення почне працювати. Усі послуги, які отримуватимуть пацієнти в екстрених випадках, а це комп'ютерна томографія, УЗД та рентгенівське обстеження, надаватимуть безкоштовно, — прокоментував завершення ремонтних робіт у приймальному відділенні Калинівський міський голова Василь Поліщук.

У ході засідання депутати ухвалили зміни та доповнення до Програми запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха на території Калинівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, Комплексної оборонно-правоохоронної програми Калинівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, Програми «Майбутнє Калинівщини в збереженні здоров’я громадян» Калинівської територіальної громади на 2021-2025 роки, Програми роботи з обдарованими дітьми та молоддю Калинівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

Так, депутати міської ради прийняли рішення про збільшення розмірів грошової премії для випускників шкіл, які мають відмінні результати навчання. У 2021 році володарі золотих медалей отримають винагороду від міської ради 1000 гривень, а срібної – 700 грн, всього з бюджету на виплату винагород направлено майже 44 тисячі гривень.

У ході засідання депутати міської ради внесли зміни до рішення 2 сесії Калинівської міської ради 8 скликання від 23 грудня 2020 року № 115 «Про бюджет Калинівської міської територіальної громади на 2021 рік».

260 тисяч гривень депутати спрямували на виплату матеріальних допомог мешканцям громади, які потребують дороговартісного лікування, згідно з рішенням виконавчого комітету. Також депутати спрямували кошти на закупівлю медичних виробів (Port-катетерів для введення інсуліну, Тест-смужок Accu-ChekPerforma, шприців та голок для введення інсуліну) для дітей, хворих на цукровий діабет першого типу.

381 тисячу гривень спрямовано на виплату заробітної плати з нарахуваннями працівникам КП «Калинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Калинівської міської ради.

400 тисяч гривень направлено на поточний ремонт дорожнього покриття вулиць в Голендрах, Голубівці, Малих Кутищах, Лемешівці, 500 тисяч гривень - на оплату електроенергії для зовнішнього вуличного освітлення в населених пунктах територіальної громади.

300 тисяч гривень направлено КП «Калинівкаводоканал» на поповнення статутного капіталу та 276 тисяч гривень на придбання рідкого хлору.

Кошти у сумі 49 900 гривень направлено на придбання двох автобусних зупинок в село Котюжинці, 42 761 гривня — на придбання чотирьох біотуалетів, для потреб міста, 1 488 634,00 гривень — на капітальний ремонт паркової зони по вулиці Садова в м.Калинівці, 73 000 гривень — на придбання ігрового будиночка «Автобус», двох каруселей, павільйону прогулянкового для дитячого садочка №5 м.Калинівка.

Також депутати спрямували кошти у сумі 60 тисяч гривень на придбання матеріалів для виготовлення баків для сміття, які виготовляє власними силами КП «УК «Житловик», у Калинівці вже встановлено шістдесят таких баків, а також 250 тисяч гривень на поточний ремонт даху Будинку дитячої творчості, 235 тисяч гривень на придбання лакофарбових виробів для проведення ремонтів у навчальних та виховних закладів освіти, а також кошти у сумі 49 тисяч гривень на ремонт будівлі моргу.

У ході сесійного засідання депутати розглянули двадцять вісім питань. В тому числі земельні питання.

Усі рішення чергової 7 сесії Калинівської міської ради 8 скликання будуть оприлюднені у встановлені строки на офіційному сайті Калинівської міської територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних