Пошук

Відбулася 7 чергова сесія Калинівської міської ради 8 скликання

Дата: 27.05.2021 08:51
Кількість переглядів: 1659

Фото без опису

26 травня відбулася 7 чергова сесія Калинівської міської ради 8 скликання. Традиційно засідання розпочалось зі звіту про роботу, проведену у громаді за міжсесійний період. Депутати та запрошені переглянули відеозвіт про будівництво приймального відділення Калинівської центральної районної лікарні, а також про благоустрій населених пунктів громади.

-Реконструкція приймального відділення, в тому числі придбання сучасної техніки, відбувається за кошти державного та місцевого бюджетів. До всіх ліжок підведено кисень. На початку епідемії коронавірусу ми перші в області за 417 тисяч гривень, які виділили з бюджету міської ради, побудували кисневу станцію. Нині її вартість вже понад два мільйони. Завершуються роботи зі встановлення медичного обладнання і вже за лічені дні відділення почне працювати. Усі послуги, які отримуватимуть пацієнти в екстрених випадках, а це комп'ютерна томографія, УЗД та рентгенівське обстеження, надаватимуть безкоштовно, — прокоментував завершення ремонтних робіт у приймальному відділенні Калинівський міський голова Василь Поліщук.

У ході засідання депутати ухвалили зміни та доповнення до Програми запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха на території Калинівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, Комплексної оборонно-правоохоронної програми Калинівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, Програми «Майбутнє Калинівщини в збереженні здоров’я громадян» Калинівської територіальної громади на 2021-2025 роки, Програми роботи з обдарованими дітьми та молоддю Калинівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

Так, депутати міської ради прийняли рішення про збільшення розмірів грошової премії для випускників шкіл, які мають відмінні результати навчання. У 2021 році володарі золотих медалей отримають винагороду від міської ради 1000 гривень, а срібної – 700 грн, всього з бюджету на виплату винагород направлено майже 44 тисячі гривень.

У ході засідання депутати міської ради внесли зміни до рішення 2 сесії Калинівської міської ради 8 скликання від 23 грудня 2020 року № 115 «Про бюджет Калинівської міської територіальної громади на 2021 рік».

260 тисяч гривень депутати спрямували на виплату матеріальних допомог мешканцям громади, які потребують дороговартісного лікування, згідно з рішенням виконавчого комітету. Також депутати спрямували кошти на закупівлю медичних виробів (Port-катетерів для введення інсуліну, Тест-смужок Accu-ChekPerforma, шприців та голок для введення інсуліну) для дітей, хворих на цукровий діабет першого типу.

381 тисячу гривень спрямовано на виплату заробітної плати з нарахуваннями працівникам КП «Калинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Калинівської міської ради.

400 тисяч гривень направлено на поточний ремонт дорожнього покриття вулиць в Голендрах, Голубівці, Малих Кутищах, Лемешівці, 500 тисяч гривень - на оплату електроенергії для зовнішнього вуличного освітлення в населених пунктах територіальної громади.

300 тисяч гривень направлено КП «Калинівкаводоканал» на поповнення статутного капіталу та 276 тисяч гривень на придбання рідкого хлору.

Кошти у сумі 49 900 гривень направлено на придбання двох автобусних зупинок в село Котюжинці, 42 761 гривня — на придбання чотирьох біотуалетів, для потреб міста, 1 488 634,00 гривень — на капітальний ремонт паркової зони по вулиці Садова в м.Калинівці, 73 000 гривень — на придбання ігрового будиночка «Автобус», двох каруселей, павільйону прогулянкового для дитячого садочка №5 м.Калинівка.

Також депутати спрямували кошти у сумі 60 тисяч гривень на придбання матеріалів для виготовлення баків для сміття, які виготовляє власними силами КП «УК «Житловик», у Калинівці вже встановлено шістдесят таких баків, а також 250 тисяч гривень на поточний ремонт даху Будинку дитячої творчості, 235 тисяч гривень на придбання лакофарбових виробів для проведення ремонтів у навчальних та виховних закладів освіти, а також кошти у сумі 49 тисяч гривень на ремонт будівлі моргу.

У ході сесійного засідання депутати розглянули двадцять вісім питань. В тому числі земельні питання.

Усі рішення чергової 7 сесії Калинівської міської ради 8 скликання будуть оприлюднені у встановлені строки на офіційному сайті Калинівської міської територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь