Пошук

Командир військової частини 1119 закликав калинівчан бути пильними та повідомляти правоохоронцям при виявленні підозрілих осіб

Дата: 11.05.2021 15:19
Кількість переглядів: 2135

Фото без опису

У Калинівській міській раді відбулася спільна нарада Калинівського міського голови Василя Поліщука та очільників територіальних громад за участю співробітників служби безпеки України у Вінницькій області та командування військової частини 1119.

Одним із питань, яке розглянули учасники зібрання, було запобігання виникненню надзвичайної ситуації на складах боєприпасів військової частини 1119.

-У нашій військовій частині робиться все для того, щоб більше не було такої пожежі, як у 2017 році, щоб на арсеналі та навколо арсеналу було спокійно. На даний час у нас вже немає жодного майданчика відкритого зберігання зброї, також усі боєприпаси великої потужності вивезли з території арсеналу, - зазначив командир військової частини 1119 Микола Батюк. – Але є одна проблема – це безпілотні літальні апарати. Якщо є сільгосппідприємства, які надали нам карту полів і попереджають про польоти безпілотних апаратів, і з ними приємно працювати, контролювати польоти їхніх безпілотних літальних апаратів. То є й такі, які використовують безпілотні літальні апарати без попередження. У нас є система, яка покриває територію польотів безпілотних апаратів. Але при цьому у калинівчан погіршується якість зв’язку та телетрансляції. Тому прохання до всіх власників безпілотних літальних апаратів попереджати нас про заплановані польоти.

Також командир військової частини 1119 закликав калинівчан не втрачати пильності й при виявленні неподалік від арсеналу підозрілих осіб, телефонувати до правоохоронних органів за номером 102, на телефон чергового військової частини А 1119 - 0985907685 або ж безпосередньо командирові військової частини – 0968065136.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних