Пошук

Командир військової частини 1119 закликав калинівчан бути пильними та повідомляти правоохоронцям при виявленні підозрілих осіб

Дата: 11.05.2021 15:19
Кількість переглядів: 2068

Фото без опису

У Калинівській міській раді відбулася спільна нарада Калинівського міського голови Василя Поліщука та очільників територіальних громад за участю співробітників служби безпеки України у Вінницькій області та командування військової частини 1119.

Одним із питань, яке розглянули учасники зібрання, було запобігання виникненню надзвичайної ситуації на складах боєприпасів військової частини 1119.

-У нашій військовій частині робиться все для того, щоб більше не було такої пожежі, як у 2017 році, щоб на арсеналі та навколо арсеналу було спокійно. На даний час у нас вже немає жодного майданчика відкритого зберігання зброї, також усі боєприпаси великої потужності вивезли з території арсеналу, - зазначив командир військової частини 1119 Микола Батюк. – Але є одна проблема – це безпілотні літальні апарати. Якщо є сільгосппідприємства, які надали нам карту полів і попереджають про польоти безпілотних апаратів, і з ними приємно працювати, контролювати польоти їхніх безпілотних літальних апаратів. То є й такі, які використовують безпілотні літальні апарати без попередження. У нас є система, яка покриває територію польотів безпілотних апаратів. Але при цьому у калинівчан погіршується якість зв’язку та телетрансляції. Тому прохання до всіх власників безпілотних літальних апаратів попереджати нас про заплановані польоти.

Також командир військової частини 1119 закликав калинівчан не втрачати пильності й при виявленні неподалік від арсеналу підозрілих осіб, телефонувати до правоохоронних органів за номером 102, на телефон чергового військової частини А 1119 - 0985907685 або ж безпосередньо командирові військової частини – 0968065136.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь