Пошук

У Калинівці відбувся І етап Спартакіади серед допризовної молоді

Дата: 05.05.2021 12:20
Кількість переглядів: 1623

Фото без опису

У Калинівці на стадіоні ДЮСШ «Авангард» відбувся І етап Спартакіади серед допризовної молоді, у якому змагалися збірні команди закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Калинівської міської територіальної громади. Юнаки виборювали першість у п’ятьох видах військово-спортивного багатоборства: біг на 100 та 500 метрів, підтягування на перекладині, метання гранати Ф-1 на дальність та влучність у стрільбі з пневматичної гвинтівки.

Переможці та призери Спартакіади визначалися з кожного виду змагань. Найкращі результати показали учні, які увійшли до складу збірної Калинівської міської територіальної громади та виступатимуть на обласних змаганнях.

У метанні гранати найкращі результати показав учень загальноосвітньої школи с. Черепашинці Василь Соболь. У підтягуванні на перекладині переміг Андрій Мамчур, учень Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2-гімназії, у стрільбі з пневматичної гвинтівки найвлучнішим був Назар Панькевич, учень загальноосвітньої школи с. Дружелюбівки. А Олександр Борис, який навчається в Калинівській ЗОШ №2-гімназії, виборов перемогу у двох забігах – на 100 і на 500 метрів.

За сумою балів усіх учасників з усіх видів змагань перемогу здобула команда Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2-гімназії, яку нагородили грамотою та кубком переможця І етапу Спартакіади серед допризовної молоді.

Друге місця посіла команда опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Корделівка, третє місце – у юнаків ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 м. Калинівка, яких також нагородили грамотами відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь