Пошук

Передвеликоднє звернення членів комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Калинівської міської ради до мешканців громади

Дата: 30.04.2021 12:31
Кількість переглядів: 1319

Фото без опису

Шановні мешканці Калинівської громади. Наближається світле свято Великодня й багато мешканців громади планують відвідати великодню службу, зібрати рідних за святковим столом, завітати у гості до рідних та друзів. Враховуючи складну епідемічну ситуацію в Україні у зв’язку із поширенням коронавірусної інфекції, звертаємось до вас із проханням максимально дотримуватися правил карантину, аби не наражати себе, своїх близьких та друзів на небезпеку.

Додаткові карантинні обмеження на період Великодніх свят вводитись не будуть, проте необхідно дотримуватися тих норм, які сьогодні прописані в постанові Кабінету Міністрів про карантин.

У телефонній розмові усі керівники релігійних конфесій попереджені про обмеження, яких потрібно дотримуватися під час богослужінь. Так, відвідування громадських місць (зокрема й храмів) має відбуватися виключно в захисних масках. Також люди повинні дотримуватися дистанції в 1,5 метра один від одного. Варто збільшити кількість сесій благословення (освячення кошиків) та зменшити їх тривалість, а також встановити обмеження для відвідування служби перед благословенням всередині храмів. При здійсненні будь-якого священнодійства важливо дотримуватися фізичної дистанції між вірянами, присутніми у храмі, намагатися уникати безпосереднього контакту між ними. Вхідні двері у приміщення храмів мають бути постійно відчиненими, щоб забезпечити кратність повітрообміну усередині приміщення. Наголошуємо на потребі уникати прямого контакту священнослужителів і предметів релігійного культу із вірянами.

Велике прохання до людей похилого віку та мешканців громади із хронічними захворюваннями утриматися від відвідування храмів. А також рекомендуємо утриматися від святкових відвідувань родичів та друзів, щоб не наражати один одного на небезпеку, особливо це стосується відвідування людей, які належать до групи ризику.

Вітаємо вас із прийдешніми святами. Нехай Великдень прийде у ваш дім з миром, любов'ю, радістю та принесе лише гарні новини, міцне здоров'я та достаток.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних