Пошук

Люди, які роблять Калинівську громаду кращою: У Хомутинцях біля будинку культури з’явилася святкова верба із великодніми писанками

Дата: 29.04.2021 10:16
Кількість переглядів: 1245

Фото без опису

Продовжуємо рубрику «Люди, які роблять Калинівську громаду кращою». Цього разу героями нашої публікації стали маленькі мешканці Хомутинець, які разом із бібліотекарем сільської бібліотеки Наталею Смалківською та директором будинку культури Катериною Ярмолюк започаткували у своєму селі нову традицію – напередодні Великодня прибрали писанками кучеряву вербу біля будинку культури.

-Ідею я виношувала давно, — каже бібліотекар Наталя Смалківська. – Впродовж року я збирала шкаралупи з курячих яєць для писанок. А потім разом із вихованцями гуртка «Творча середа» та директором нашого будинку культури Катериною Ярмолюк ми розписали яйця та ще закупили двадцять заготовок з пінопласту, з яких також виготовили писанки.

Разом дорослі та діти розписали вісімдесят писанок, які у середу, 28 квітня, вивісили на кучеряву вербу, яка росте біля сільського будинку культури. Прикрашання верби перетворилося на святкове дійство під час якого звучали вірші про Великдень.

Впродовж великодніх свят мешканці села та гості громади зможуть милуватися красою великодньої верби, яка «зацвіла» різнобарвними писанками.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь