Пошук

Мешканці Дружного упорядковують вулиці рідного села

Дата: 23.04.2021 15:00
Кількість переглядів: 590

Мешканці Дружного та працівники бюджетних установ Дружненського старостинського округу підтримали звернення Калинівського міського голови Василя Поліщука та вийшли на весняну толоку. Разом вони прибрали територію при в’їзді у село та у самому селі, упорядкували частину старого кладовища, територію біля пам’ятника загиблим в роки Другої світової війни односельцям.

-Ми теж мріємо про фонтани, які хотіли б бачити у своєму селі, але починаємо з елементарного – наводимо лад у своїй громаді, зачищаємо територію від сміття, чагарників, а ще — поновили знак при в’їзді у село, — каже виконуюча обов'язки старости Дружненського старостинського округу Наталя Дудник. - Також ми висадили декоративні дерева та рослини, кошти на які виділила міська рада, та рослини, які нам закупило ТОВ «Грандлітоїл», яким керує Надія Мадей.

Нові насадження з’явилися на території школи, дитячого садка, церкви, будинку культури та біля пам’ятника загиблим в роки Другої світової війни односельцям.

-Дуже вдячна усім жителям села, які підтримали нас, вийшли на толоку та добре попрацювали для того, щоб наше село стало кращим, — продовжує Наталя Дудник. – Особлива подяка Андрію Андріюку, Надії Мадей та Віктору Літвінчуку, які постійно надають нам допомогу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь