Пошук

Люди, які роблять Калинівську громаду кращою: Нарцисовий рай Катерини Іщук

Дата: 23.04.2021 13:35
Кількість переглядів: 2871

Фото без опису

Калинівська міська рада започатковує нову рубрику «Люди, які роблять Калинівську громаду кращою», в якій публікуватимуться розповіді про мешканців громади, які не словом, а ділом доводять свою любов до рідного міста чи села та які роблять нашу громаду кращою. Першою героїнею стала мешканка Калинівки Катерина Іщук, яка перетворила територію біля свого обійстя на нарцисовий рай.

Квітень – пора цвітіння нарцисів. Цю ніжну та схожу на сонце квітку полюбляє багато мешканців Калинівської громади. Але Катерині Іщук, яка мешкає у Калинівці по вулиці Михайла Грушевського, 80, вдалося створити біля свого обійстя справжній нарцисовий рай.

-Я дуже люблю квіти і дуже люблю порядок і чистоту, тому квіти висаджую скрізь, а через те, що місця на подвір'ї замало, то частину квітів висадила перед ворітьми, — розповідає Катерина Іщук. – Приємно, коли люди зупиняються, милуються квітами, буває, навіть фотографуються. Шкоди ніхто не робить, лише один раз повиривали самшит, який я з донькою висадила. Довелося пересаджувати рослини.

Власниці цього квіткового раю сімдесят чотири роки. Жінка сама доглядає за своїм квітником, допомагає їй і донька, яка поділяє із матір'ю захоплення. Нарциси не єдині квіти, які ростуть біля обійстя Катерини Іщук. Після них зацвітуть тюльпани, потім троянди, іриси  та інші рослини. Помилуватися ними зможе кожен, хто завітає до Калинівки та проїжджатиме по центральній трасі. Не  побачити такого квіткового раю неможливо.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь