Пошук

По вулиці Промисловій у Калинівці працівники водоканалу проводять заміну водогону

Дата: 23.04.2021 09:43
Кількість переглядів: 908

Фото без опису

По вулиці Промисловій біля будинків 67, 65, 63, 69, 73 продовжуються роботи із заміни старого водогону. Тут власними силами працівники калинівського водоканалу замінять 200 метрів аварійної труби водогону на сучасну поліетиленову водопровідну трубу.

-У цьому місці є два прориви, які ми вже не можемо відремонтувати, бо труба вже повністю пошкоджена корозією, — каже головний інженер комунального підприємства «Калинівкаводоканал» Руслан Король. – Водогін у цьому місці давно потребує заміни. Сюди раз або двічі на місяць ми постійно виїжджаємо на ліквідацію проривів.

Через постійні прориви водогону страждають і мешканці будинків.

-У нас тут були постійні прориви водопроводу, великі втрати води. Та і вода через це була поганої якості, — каже місцевий житель Ігор Тітко. – Дякуємо міській раді та працівникам водоканалу, які пішли нам на зустріч та замінили весь водогін, а не латають частинами.

Двадцять років прожила у своєму будинку Лариса Гула, жінка також розповіла про проблеми, які виникали через прорив водогону, постійні перебої з водопостачанням. Після заміни водогону проблеми з водопостачанням для  мешканців цих будинків закінчаться. 

- Ми провели аналіз і обрали кілька найбільш аварійних ділянок, які потребують термінової заміни. Будемо починати з них, — каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – На шостій позачерговій сесії міської ради депутати спрямували триста тисяч гривень на потреби водоканалу, саме на заміну старого водопроводу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь