Пошук

Відбулася 6 позачергова сесія Калинівської міської ради 8 скликання

Дата: 22.04.2021 14:04
Кількість переглядів: 1461

Фото без опису

22 квітня відбулася 6 позачергова сесія Калинівської міської ради 8 скликання. Враховуючи складну епідеміологічну ситуацію, перед початком засідання учасники зібрання пройшли температурний скринінг. Засідання відбувалося з дотриманням протиепідеміологічних вимог.

На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх загиблих на Сході України.
Традиційно засідання розпочалось зі звіту про роботу, яку було проведено у громаді за міжсесійний період. Цього разу депутати та запрошені переглянули відеозвіт про благоустрій та озеленення громади. Калинівський міський голова Василь Поліщук подякував усім, хто долучився до упорядкування території Калинівської громади та акції з озеленення населених пунктів.

-У свою чергу ми також надаватимемо посильну допомогу усім громадам, — зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Як тільки покращиться погода ми власними силами продовжимо розмітку доріг. Також наші спеціалісти провели ревізію дорожніх знаків і ми вже замовили нові, щоб встановити там, де їх не вистачає. Готуємо майже вісімсот пайків, які переддень Великодня наші виконувачі обов’язки старост та депутати розвезуть по сім’ях, які потребують допомоги, а також у родини загиблих в зоні проведення ООС, ветеранам Другої світової війни.

У ході засідання депутати розглянули двадцять два питання, які були внесені до порядку денного. Так депутати ухвалили три програми – «Програму запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, гендерної рівності, запобігання торгівлі людьми на період 2021-2025 роки», «Програму розвитку інформатизації освіти, розширення єдиного інформаційно-комунікаційного простору та підтримки талановитої молоді Калинівського технологічного коледжу на 2021-2025 роки» та «Програму Калинівської територіальної громади на 2021-2022 роки «Молодь Калинівщини». А також внесли зміни та доповнення до раніше прийнятих програм – «Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Калинівської міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки», «Програми соціального захисту населення Калинівської територіальної громади на 2021-2025 роки», «Комплексної оборонно-правоохоронної програми Калинівської територіальної громади на 2021-2025 роки» та інших.

На сесійному засіданні були внесенні зміни до рішення 2 сесії Калинівської міської ради 8 скликання від 23.12.2020 року №115 «Про бюджет Калинівської міської територіальної громади на 2021 рік». Згідно з цими змінами 75 тисяч гривень депутати міської ради спрямували на придбання засобів захисту для убезпечення освітнього процесу в закладах освіти, ще 239 тисяч гривень  - на потреби комунального підприємства «Житловик» (на придбання контейнерів-сіток для твердих побутових відходів та погашення заборгованості по виплаті заробітної плати).

Додаткові кошти на придбання фарби для розмітки пішохідних переходів та доріг, запчастин для ремонту бульдозера, придбання матеріалів для поточного ремонту пам'ятників у населених пунктах, автобусних зупинок для сіл Мирне та Забара, спрямували комунальному підприємству «Благоустрій міста Калинівка».

Депутати також розглянули питання, які виникли у зв’язку із проведенням Децентралізації — про затвердження актів приймання-передачі приміщень та майна, про затвердження фінансового плану КП «Калинівський медичний центр медико-санітарної допомоги» Калинівської міської ради та інші.

Депутати міської ради проголосували за участь у конкурсі мікрогрантів для розвитку громад «Час діяти, Україно» з двома проєктами – «Здорові діти – здорова нація», який передбачає будівництво дитячого майданчика у Сальнику та «Освітлення вулиці Центральна – запорука безпеки мешканців села Райки», який передбачає облаштування освітлення центральної вулиці у с.Райки. А також підтримали рішення про відкриття інклюзивної групи та введення посади асистента вихователя в ДНЗ ясла-садок №1 м.Калинівка та розглянули ряд земельних питань.

Усі рішення позачергової 6 сесії Калинівської міської ради 8 скликання будуть оприлюднені у встановлені строки на офіційному сайті Калинівської міської територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь