Пошук

ТОВ «Вінницягаз Збут» запускає нові тарифи на газ для населення

Дата: 20.04.2021 15:00
Кількість переглядів: 6754

З 1 травня побутові споживачі ТОВ «Вінницягаз Збут» зможуть обирати для себе зручний тариф на газ. Компанія підготувала для своїх клієнтів кілька цікавих комерційних пропозицій. Серед них — тариф «Твій газ річний», «Твій газ рівний платіж», «Твій газ місячний» та «Твій газ на зиму».

Аби убезпечити побутових споживачів від різких коливань ціни на газ, Уряд ініціював встановлення річної фіксованої вартості газу для населення. Так, всі побутові споживачі газу, відповідно до постанови НКРЕКП, з 1 травня будуть автоматично переведені на річний контракт. У ТОВ «Вінницягаз Збут» він називатиметься тариф «Твій газ річний».

Серед переваг цього тарифу є те, що ціна газу протягом року може змінитися лише у бік зменшення, а клієнту не потрібно збирати документи і підписувати новий договір. При цьому споживачі, як і раніше, повинні будуть передавати показники лічильника і сплачувати за газ щомісяця.

Окрім того, 1 травня ТОВ «Вінницягаз Збут» запроваджує тариф «Твій газ рівний платіж». Він дозволить розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет рівномірно на 12 рівних частин. Річний обсяг споживання клієнта множиться на ціну, зафіксовану на рік. Споживач щомісяця сплачує 1/12 частину отриманої суми, незалежно від обсягу споживання, а показання лічильників передає як і раніше. В кінці строку дії тарифу постачальник здійснює звірку показників та проводить перерахунок. Якщо клієнт використає менше запланованого обсягу газу, зекономлена сума повернеться на його рахунок або може бути використана для майбутніх оплат.

Перевагою тарифу «Твій газ рівний платіж» стане його нижча ціна від тарифу «Твій газ річний». Однаковий щомісячний платіж впродовж року дозволить повністю спланувати свої витрати на рік наперед. До того ж, тариф передбачає знижку на газ для тих, хто перейде на нього до 1 серпня 2021 року. Діятиме він протягом 12 місяців з моменту підписання клієнтом нової Заяви-приєднання. Зафіксувати свою згоду на зміну умов можна буде через Особистий кабінет, вебсайт постачальника, кол-центр, мобільний додаток або у відділеннях компанії та Центрах обслуговування споживачів.

Серед пропозицій компанії буде і тариф «Твій газ місячний». Ціна газу у межах цього тарифу буде ринковою та публікуватиметься на сайті постачальника щомісяця за п’ять днів до початку періоду постачання. Серед переваг цього тарифу є те, що ціна на газ буде ринковою та можливо нижчою під час весняно-літнього сезону.

Також компанія запустить тариф «Твій газ на зиму». Він стане продовженням традиційної акції «Твоя енергонезалежність» і дозволить споживачам створити власний газовий запас на опалювальний період. Зокрема, під час опалювального сезону 2020/21 року ця акція дозволила клієнтам ТОВ «Вінницягаз Збут» зекономити майже 6 мільйонів гривень.

Ціни на блакитне паливо у рамках нових тарифів будуть оприлюднені 25 квітня — за п’ять днів до початку періоду постачання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь