Пошук

Працівники комунальних підприємств ліквідовують стихійні сміттєзвалища та упорядковують майданчики для збору сміття у Калинівці

Дата: 16.04.2021 12:00
Кількість переглядів: 1135

Фото без опису

Гілля з дерев, хмиз, старі меблі, будівельні матеріали, залишки торішній росли з городів — після весняного прибирання на своїх обійстях та у квартирах мешканці Калинівки перетворили майданчики для збору твердих побутових відходів на стихійні сміттєзвалища.

-Доходить до абсурду, замість твердих побутових відходів, а це картон, газетний, пакувальний або споживчий папір, дерев’яна, скляна, металева тара, предмети та вироби з дерева, металу, шкіри, скла, пластмаси, текстилю та інших матеріалів, що вийшли з вжитку або втратили споживчі властивості, на смітник виносять увесь непотріб. При цьому борг мешканців Калинівки за вивезення твердих побутових відходів нині становить майже триста вісімдесят тисяч гривень, — каже директор комунального підприємства «Управляюча компанія «Житловик» Віталій Шатов. – На вулиці Українській біля контейнера навіть скирдували гору кукурудзиння. А рекорд по засміченню побили мешканці вулиці Грушевського. З однієї точки ми там вивезли два причепи сміття.

Усього ж за день працівники комунального підприємства «Управляюча компанія «Житловик» упорядкували 18 майданчиків для збору твердих побутових відходів та вивезли вісімнадцять причепів сміття.

Ще одинадцять причепів сміття зібрали працівники комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівки», які упорядкували майданчики для збору сміття по вулицях Чкалова, Обухова, Івана Франка, Першутова, Мічуріна та Садовій.

-Наші працівники ліквідовували стихійні сміттєзвалища на вулицях у Калинівці та прибрали контейнерні майданчики, — каже директор комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівки» Михайло Долюк. – Також ми перебили в щепу гори гілля і хмизу, які складували біля контейнерів та музичної школи. Лише біля музичної школи заготовили 14 м3 щепи.

Роботи з упорядкування Калинівки продовжуються. Для ліквідації стихійних сміттєзвалищ та упорядкування майданчиків для збору твердих побутових відходів використовують техніку комунальних підприємств та інших структурних підрозділів Калинівської міської ради. Невдовзі на вулицях міста з'являться нові контейнери для твердих побутових відходів, які виготовляють у «Житловику».

Прохання до мешканців громади підтримувати чистоту та порядок на майданчиках для збору твердих побутових відходів та на вулицях міста. Запам'яйте, контейнери розраховані на побутові відходи. А вивозити автопокришки, великогабаритні відходи, будівельне сміття та гілля господарі повинні самостійно, або ж зробити це через комунальні підприємства міста, оплативши таку послугу. Така практика існує у багатьох містах України.

Лише коли ми будемо поважати одне одного, працю людей, які підтримують чистоту у місті, наша Калинівка буди комфортним для життя та чистим містом.

ТАК БУЛО

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуТАК ПРАЦЮВАЛИ

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

ТАК СТАЛО

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь