Пошук

У Корделівці ліквідували три стихійні сміттєзвалища

Дата: 15.04.2021 09:18
Кількість переглядів: 1976

Фото без опису

Стихійні сміттєзвалища – це одна з найболючіших проблем кожної громади. Особливо відчутна вона у великих населених пунктах, де кількість сміття, яке люди викидають у непристосованих для збору сміття місцях, стає екологічною проблемою. Не оминула проблема стихійних сміттєзвалищ і Корделівку.

-До мене звернулися мешканці Корделівки з проханням допомогти їм ліквідувати стихійні сміттєзвалища, — каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Сміттєзвалища існували впродовж багатьох років, тому для їх ліквідації довелося залучати техніку та працівників комунальних підприємств «Благоустрій міста Калинівки» та "Житловика". Сподіваюся, що мешканці громади цінуватимуть роботу людей, які попрацювали для того, щоб їхнє село було чистішим, та більше не смітитимуть.

Впродовж трьох днів тривали роботи з ліквідації стихійних сміттєзвалищ. У перший день зачистили від сміття територію біля річки Постолови.

-Цьому сміттєзвалищу вже понад десять років, люди приїжджають до річки на відпочинок, а тут утворилося таке величезне звалище різного непотребу, — каже виконуючий обов’язки старости Корделівського старостинського округу Сергій Ломачевський. – Наступним ліквідували сміттєзвалище біля дитячого ігрового майданчика. Поряд сучасний ігровий майданчик для дітей, а біля нього були гори сміття.

І ще одне, найбільше стихійне сміттєзвалище, впродовж багатьох років знаходилося біля сільського кладовища. Його також вдалося ліквідувати за допомогою працівників комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівки».

-Нам допомогли вирішити проблему зі сміттєзвалищами, а тепер наше завдання дбати про те, щоб у селі більше не утворювалися стихійні сміттєзвалища. Вихід простий – укласти договори про вивіз сміття та утилізувати тверді побутові відходи законним шляхом, — каже виконуючий обов’язки старости Корделівського старостинського округу Сергій Ломачевський. – В усіх цивілізованих країнах люди платять кошти за утилізацію своїх побутових відходів, то чому ми хочемо зекономити на цьому? Адже щодня на свої потреби ми витрачаємо значно більші суми. Сподіваюся, що мешканці нашої громади зможуть підтримувати чистоту у селі, щоб потім нам не було соромно перед своїми дітьми та онуками за те, що ми їм залишили у спадок бруд та гори сміття.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь