Пошук

Прибирають територію, садять молодий садок, ремонтують дороги та тротуари, упорядковують сільське кладовище: Весняне прибирання у Бережанах набирає обертів

Дата: 14.04.2021 16:29
Кількість переглядів: 1317

Фото без опису

З приходом весни у Бережанах розпочалися роботи з упорядкування території села й великий обсяг робіт з благоустрою тут уже зробили.

-У нас працюють усі – працівники старостинського округу, культури, школи, амбулаторії, дитячого садка, комунального підприємства «Пан господар», ТОВ «Агропродукт», яким керує Андрій Лобурець, мешканці села, — каже виконувач обов’язки старости Бережанського старостинського округу Сергій Тишко. – Працівники дорожніх служб прогрейдерували тротуари та зібрали пісок біля тротуарів. Надалі плануємо зробити ямковий ремонт доріг, поновити розмітку на дорогах та встановити дорожні знаки. У нас куди не глянеш — скрізь кипить робота.

У Бережанах вже завершили упорядковувати територію сільського кладовища, біля якого висадили сімдесят туй. Декоративні рослини, які закупили за кошти, спрямовані депутатами міської ради з екологічного податку, також висадили біля сільської амбулаторії, школи, будинку культури та дитячого садка.

-Великий обсяг робіт зроблено у школі. Тут ми викорчували старий садок і на його місці висадимо новий. Через кілька років наші учні смакуватимуть своїми яблуками, грушками, абрикосами та сливами, — продовжує Сергій Тишко. – Допомагають нам працівники комунального підприємства «Пан господар», яким керує Катерина Пилипчук. Вони пройшлись по всіх посадках та зачистили їх від сміття. Від Бережан до Корделівки назбирали п’ятдесят дев’ять мішків сміття, від Бережан до Хомутинець – 117 і від Бережан до Глинська – 40. Тепер головне, щоб люди цінували цю працю та підтримували у селі чистоту, не смітили, не ламали рослин, які ми висадили.

Бережани – одне із тих сіл, в якому мешканці села не словом, а ділом доводять свою любов до своєї маленької батьківщини.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь