Пошук

За чотири дні у Заливанщині висадили двісті сорок дерев

Дата: 14.04.2021 12:38
Кількість переглядів: 1085

Фото без опису

Як тільки в’їжджаєш на територію Заливанщини, відразу ж відчуваєш скільки праці та любові доклали мешканці громади для того, щоб їхнє село мало такий гарний вигляд. Роботи з благоустрою тут тривають не один день. А екологічна акція «Озеленення планети», яка відбулася 10 квітня, тут продовжилася ще на три дні. Й за чотири дні у Заливанщині висадили двісті сорок дерев.

-У суботу в рамках акції «Озеленення планети» ми висадили біля хреста, що при в’їзді у село, двадцять туй, — розповідає виконуюча обов’язки старости Заливанщинського старостинського округу Наталя Кравчук. - І коли ми виставили у соцмережі фото з цієї акції, було багато схвальних відгуків. І я запросила охочих приєднатися до акції та вийти дванадцятого квітня на посадку дерев. Була дуже приємно здивована, коли відгукнулося багато наших односельців. Приїхали до нас на толоку колишні працівники сільської ради, вийшли учні старших класів, вчителі, медичні працівники та працівники культури. За роботу взялося понад п’ятдесят осіб.

Роботи вистачило на всіх. Разом громадою упорядковували територію та висаджували дерева. Лише у понеділок у Заливанщині висадили 120 беріз, 50 сосон та 20 ялин. Їх висадили біля пам’ятника загиблим в роки Другої світової війни односельцям, у парку біля церкви, а біля шкільного стадіону з’явилася березова алея.

-Ми висаджуємо дерева вже чотири дні й на цьому не зупинимося, — продовжує Наталя Кравчук. - Саджанці рослин ми закупили за кошти, які спрямували з екологічного податку депутати міської ради, а також надав керівник Калинівського лісництва Вінницького лісгоспу Леонід Федчишин. А сосни та ялинки ми заготовили самі у лісі.

Роботи з благоустрою та озеленення у Заливанщині та в селах старостинського округу продовжуються.

-Черепашинці та Заливанщина – це взірець благоустрою, з яких потрібно брати всім приклад. Велика подяка керівнику місцевого сільгосппідприємства Герою України Івану Арсеньовичу Боримському, який дбає про свої громади, постійно надає транспорт та спецтехніку для проведення робіт з упорядкування територій населених пунктів, — каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Мешканці Заливанщини своїм прикладом показали, що сила громади у єдності та згуртованості. Там, де люди не очікують, що хтось прийде і прибере за них, посадить їм дерева, ми бачимо такі масові акції з благоустрою. І результати своєї праці люди будуть значно більше цінувати та слідкувати за тим, щоб їх село було чистим та привабливим.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь