Пошук

Калинівська міська рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Дата: 14.04.2021 09:32
Кількість переглядів: 453

Калинівська міська рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до виконання робіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0084 га, що знаходиться за адресою:

Вінницька обл., м. Калинівка, вул. Незалежності, 38-Б.

Кадастровий номер: 0521610100:01:054:0043.

Цільове призначення –Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Претенденти подають до Калинівської міської ради конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.

До підтвердних документів належать: 

  • заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності (згідно додатку 1);
  • копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, або копія сторінок паспорта для осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті (для претендента - фізичної особи - підприємця);
  • згода на обробку персональних даних (додаток 2) (для претендента - фізичної особи - підприємця);
  • копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому  коду згідно з ЄДРПОУ (для претендента - юридичної особи);
  • копія ліцензії (за наявності);
  • копії кваліфікаційних документів оцінювачів претендента, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;
  • інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна, тощо);
  • письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна, завірені їхніми особистими підписами.

Конкурсна пропозиція подається в запечатаному окремому конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях).

Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно із законом.

Конкурсна документація претендента подається в запечатаному конверті до відділу правового забезпечення та з питань управління персоналом апарату міської ради за п’ять робочих днів до оголошеної дати проведення конкурсу (включно).

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію.

Конкурс відбудеться 14 травня 2021 року о 10:00 за адресою: Вінницька обл., м. Калинівка, вул. В. Нестерчука, 19.

Документи приймаються за адресою: Вінницька обл., м. Калинівка, вул. В. Нестерчука, 19. Відділ правового забезпечення та з питань управління персоналом апарату міської ради. Телефон для довідок: 0983464376.

Додаток 1

Додаток 2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь