Пошук

Павлівські школярі висадили майже тисячу дерев під час екологічної акції «Озеленення планети»

Дата: 12.04.2021 09:19
Кількість переглядів: 1305

Фото без опису

Вісімсот дев’яносто вісім саджанців дерев висадили учні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Павлівка в рамках екологічної акції «Озеленення планети», яка відбулася 10 квітня. Двадцять три учні сьомих та десятих класів разом зі своїми вчителями Людмилою Івченко, Андрієм Сацутою, Світланою Білоус та В’ячеславом Нінцінським засадили частину лісової смуги на околиці села Павлівки, а також алею з блакитних ялинок біля сільської амбулаторії.

Саджанці для висадки школярам надали керівник дочірнього підприємства «Калинівський райагроліс» Сергій Наборський та місцевий житель Олександр Гедз.

-У суботу організатори акції нам повідомили, що ми у лідерах по Вінницькій області за кількістю висаджених дерев, — каже вчителька географії ЗОШ І-ІІІ ст. с.Павлівка Людмила Івченко. - Але і після акції ми продовжимо висаджувати дерева. Маємо ще сто ялинок, які найближчими днями висадимо біля нашої школи.

10 квітня дерева у Павлівці садили не лише школярі. Працівники Павлівського старостинського округу, дитячого садочка, будинку культури, бібліотеки та комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» також долучилися до екологічної акції «Озеленення планети» та висадили саджанці декоративних рослин, які були закуплені за кошти, які спрямували депутати міської ради з екологічного податку на закупівлю саджанців рослин, біля адміністративної будівлі старостинського округу, дитячого садочка, будинку культури та пам’ятника односельчанам, які загинули в роки Другої світової війни.

-Ми долучилися до екологічної акції й наші дерева будуть часточкою того загального мільйона дерев, які запланували посадити у ста країнах світу, - каже виконуюча обов’язки старости Павлівського старостинського округу Тетяна Зубко. – Дуже приємно, що наші люди перевиховуються і замість стихійних сміттєзвалищ з’являються нові клумби, алеї та ліси.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь