Пошук

У Калинівській громаді дезінфікують місця найбільшого скупчення людей

Дата: 06.04.2021 14:54
Кількість переглядів: 1038

Фото без опису

На виконання рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Калинівської міської ради та з метою протидії поширенню коронавірусу у Калинівській громаді розпочали дезінфікувати місця найбільшого скупчення людей.

-На жаль, ми бачимо, що кількість хворих на коронавірус не зменшується, щодня лабораторно підтверджуються десятки нових випадків Covid 19, тому було прийнято рішення знову розпочати дезінфікувати місця найбільшого скупчення людей, — каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Адже ми розуміємо, що введення на території громади ще одного локдауна боляче вдарить по фінансовому стані наших підприємців. Тому хочемо уникнути таких радикальних заходів, але при цьому вберегти мешканців нашої громади від цієї небезпечної хвороби.

Працівники Калинівського районного сектора ГУ ДСНС України у Вінницькій області 6 квітня провели дезінфекцію приміщень лікарні, будинку культури, центру зайнятості, управління соціального захисту населення, пошти, автовокзалу, залізничного вокзалу, центру надання адміністративних послуг, зупинки міського транспорту та храмів міста Калинівки.

-Наші працівники також будуть виїжджати у села громади, де також будуть проводити дезінфекцію місць найбільшого скупчення людей, — каже начальник Калинівського районного сектора ГУ ДСНС України у Вінницькій області Олександр Мовчан. – Дезінфікувати будемо усі заклади, де щодня перебуває найбільше  людей і є небезпека поширення хвороби, в тому числі й дошкільні заклади. Дезінфекцію приватних закладів мають забезпечити їх власники.

За словами начальника караулу Назара Сторожука, який проводив дезінфекцію приміщень, калинівчани розуміють необхідність таких профілактичних заходів, тому спокійно реагують на прохання тимчасово звільнити приміщення для дезінфекції.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь