Пошук

На спільній комісії Калинівської міської ради депутати розглянули проєкт рішення «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Калинівської міської територіальної громади»

Дата: 01.04.2021 14:51
Кількість переглядів: 1394

Фото без опису

1 квітня в приміщенні Калинівської міської ради відбулось засідання спільної комісії, на якій депутати розглянули проєкт рішення «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Калинівської міської територіальної громади».
-Це попереднє обговорення цього проєкту після чого ми направимо його на розгляд Державної регуляторної служби України, потім буде ще одне обговорення з урахуванням пропозицій та зауважень Державної регуляторної служби, і лише тоді це питання буде винесено на розгляд сесії, - зазначила очільниця фінансового управління Калинівської міської ради Наталія Гаврилюк.
За словами Наталії Гаврилюк, даний проєкт був опублікований місяць тому на сайті Калинівської міської ради, також було опубліковано оголошення про початок обговорення проєкту.
Ставки податків та зборів на 2022 рік залишилися фактично на рівні ставок, які були встановленні у Калинівській міській раді. Спеціалісти фінансового відділу провели аналіз ставок податків та зборів, які діють у селах громади, і в деяких громадах вони були навіть більшими, в порівнянні із Калинівською міською радою.
Під час обговорення проєкту резонанс викликали питання єдиного податку та податку на землю. У першому випадку депутати були одностайними у тому, що під час епідемії коронавірусу та фінансових труднощах підприємців, які виникли через пандемію, потрібно підтримати підприємців та затвердити помірні ставки єдиного податку.
У питаннях земельного податку депутати також були одностайними. На їх думку необхідно провести перевірку хто із підприємців та мешканців громади ухиляється від сплати податку та рекомендувати їм заплатити податок на землю.
З урахуванням доповнень, які запропонували депутати міської ради, проєкт рішення було прийнято та направлено на розгляд Державної регуляторної служби України.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь