Пошук

У Калинівці реалізовуватимуть новаторську футбольну програму Playmakers від УЄФА та Діснея

Дата: 01.04.2021 11:07
Кількість переглядів: 892

Фото без опису

На базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №3 м.Калинівки реалізовуватимуть новаторську футбольну програму Playmakers від УЄФА та Діснея для заохочення дівчат до гри у футбол.
Цю школу не випадково обрали одним із тридцяти Центрів в Україні, та єдиним у Вінницькій області, де будуть впроваджувати програму Playmakers, адже ще з 2004 року у навчальному закладі пропагують жіночий футбол. І сьогодні юні футболістки Калинівки, під керівництвом тренера Геннадія Марчука, займають призові місця на обласних та Всеукраїнських футбольних змаганнях.
-Дуже приємно, що наш заклад пройшов відбір і став одним із тридцяти Центрів, на базі якого буде реалізовуватися програма, - каже директорка загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №3 м.Калинівки Валентина Кугай. – У нас у школі вже діє гурток, в якому дівчатка старших класів займаються футболом, а тепер буде ще поповнення. Ми вже отримали від організаторів необхідний інвентар, плануємо також пошити яскраві майки з логотипами та банери, щоб дітям було цікаво займатися.
За умовами програми у центрі навчатиметься 30 дівчаток, які будуть розділені на дві групи. З кожною групою тренери Геннадій Марчук та Марина Саврань проведуть по десять занять.
-Ми, як тренери, пройшли навчання та отримали сертифікати викладача програми УЄФА Playmakers. З двадцять четвертого квітня, з дотриманням протиепідемічних заходів, плануємо розпочати заняття, - каже тренер Геннадій Марчук. - Окрім старших класів, я викладаю фізкультуру ще й у молодших і бачу наскільки дівчаткам цікаво грати у футбол. Вони залюбки ганяють на уроці футбольного м’яча. Тому з охочими записатися на навчання у нас немає проблем. Вже половину учасниць ми набрали. Сподіваюся, що хоча б частина дівчаток захочуть продовжити тренування та стануть гідною заміною моїм вихованкам, які зараз займаються футболом.
Проєкт розрахований до 2024 року і включає двадцять занять у рік. До участі у проєкті запрошують дівчаток віком 5-8 років. На відміну від традиційних футбольних програм, кожне з десяти вступних тренувань Playmakers засноване на розповіді, яка базується на сюжеті мультфільмів, що зробили мільярдні касові збори – Крижане Серце 2 та Суперсімейка 2. Оснащені футбольними м’ячами, манішками та конусами, навчені тренери заохочуватимуть учасниць грати ролі популярних персонажів, таких як Еластика та Ельза з Анною.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних