Пошук

У Калинівці реалізовуватимуть новаторську футбольну програму Playmakers від УЄФА та Діснея

Дата: 01.04.2021 11:07
Кількість переглядів: 866

Фото без опису

На базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №3 м.Калинівки реалізовуватимуть новаторську футбольну програму Playmakers від УЄФА та Діснея для заохочення дівчат до гри у футбол.
Цю школу не випадково обрали одним із тридцяти Центрів в Україні, та єдиним у Вінницькій області, де будуть впроваджувати програму Playmakers, адже ще з 2004 року у навчальному закладі пропагують жіночий футбол. І сьогодні юні футболістки Калинівки, під керівництвом тренера Геннадія Марчука, займають призові місця на обласних та Всеукраїнських футбольних змаганнях.
-Дуже приємно, що наш заклад пройшов відбір і став одним із тридцяти Центрів, на базі якого буде реалізовуватися програма, - каже директорка загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №3 м.Калинівки Валентина Кугай. – У нас у школі вже діє гурток, в якому дівчатка старших класів займаються футболом, а тепер буде ще поповнення. Ми вже отримали від організаторів необхідний інвентар, плануємо також пошити яскраві майки з логотипами та банери, щоб дітям було цікаво займатися.
За умовами програми у центрі навчатиметься 30 дівчаток, які будуть розділені на дві групи. З кожною групою тренери Геннадій Марчук та Марина Саврань проведуть по десять занять.
-Ми, як тренери, пройшли навчання та отримали сертифікати викладача програми УЄФА Playmakers. З двадцять четвертого квітня, з дотриманням протиепідемічних заходів, плануємо розпочати заняття, - каже тренер Геннадій Марчук. - Окрім старших класів, я викладаю фізкультуру ще й у молодших і бачу наскільки дівчаткам цікаво грати у футбол. Вони залюбки ганяють на уроці футбольного м’яча. Тому з охочими записатися на навчання у нас немає проблем. Вже половину учасниць ми набрали. Сподіваюся, що хоча б частина дівчаток захочуть продовжити тренування та стануть гідною заміною моїм вихованкам, які зараз займаються футболом.
Проєкт розрахований до 2024 року і включає двадцять занять у рік. До участі у проєкті запрошують дівчаток віком 5-8 років. На відміну від традиційних футбольних програм, кожне з десяти вступних тренувань Playmakers засноване на розповіді, яка базується на сюжеті мультфільмів, що зробили мільярдні касові збори – Крижане Серце 2 та Суперсімейка 2. Оснащені футбольними м’ячами, манішками та конусами, навчені тренери заохочуватимуть учасниць грати ролі популярних персонажів, таких як Еластика та Ельза з Анною.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь