Пошук

Калинівський міський голова привітав нацгвардійців із сьомою річницею з Дня створення Національної гвардії України

Дата: 25.03.2021 15:40
Кількість переглядів: 853

Фото без опису

25 березня на території військової частини 3028 відбулися урочистості з нагоди сьомої річниці з Дня створення Національної гвардії України, в яких взяв участь Калинівський міський голова Василь Поліщук.

 Калинівські нацгвардійці - це взірець відваги та героїзму. Саме вони одні з перших стали на захист України від російських загарбників. Завдяки калинівському «Ягуару» вдалося без жертв та пострілів звільнити від сепаратистів Харківську ОДА. За роки війни на Сході героїчно загинуло семеро військовослужбовців військової частини 3028 - старший лейтенант Роман Лабань,  прапорщик Валентин Білошкурський, прапорщик Віктор Ліпський, прапорщик Віктор Долінський, старшина Максим  Мушта,  прапорщик Володимир Савчук, підполковник Геннадій Хитрик.  При виконанні службових обов’язків загинули полковник Валерій Деміч та підполковник Микола Гаврилюк.

Хвилиною мовчання учасники урочистостей вшанували пам'ять загиблих героїв та поклали квіти до підніжжя меморіалу загиблим нацгвардійцям.

Калинівський міський голова Василь Поліщук нагородив Почесними грамотами та грошовими винагородами ряд нацгвардійців. А сім’ї загиблих отримали від міського голови матеріальну допомогу.

-Ми завжди у боргу перед нашими захисниками, які ціною власного здоров’я і життя захищають наше мирне сьогодення, - каже міський голова Василь Поліщук. – І в мирному житті калинівські нацгвардійці завжди допомагають нашій громаді -  слідкують за громадським порядком  і безпекою громадян. Тому ми ніколи не стояли і не стоїмо осторонь проблем нацвардійців: надавали допомогу їм у ремонті їдальні, лазні, облаштуванні каплички та вирішенні інших проблем.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь