Пошук

Чотири проєкти Калинівської міської ради візьмуть участь в конкурсі Вінницької обласної ради «Комфортні громади»

Дата: 25.03.2021 09:18
Кількість переглядів: 819

Фото без опису

Калинівська міська рада підготувала чотири проєкти, які візьмуть участь у конкурсі Вінницької обласної ради «Комфортні громади».

Три проєкти подає міська рада - «Благоустрій території інфекційного відділення комунального підприємства «Калинівська центральна районна лікарня» Калинівської міської ради», «Черепашинецький парк відпочинку» та «Облаштування 3D кінотеатру в структурному підрозділі комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Калинівської міської ради Павлівського сільського будинку культури». Ще один проєкт, який в разі перемоги буде реалізовуватися у Калинівській громаді, - «Утеплення фасаду будівлі інфекційного відділення Калинівської центральної районної лікарні» Калинівської міської ради» - подає Хмільницька районна рада, а Калинівська міська рада є партнером цього проєкту.

-За умовами конкурсу сільські, селищні, міські та районні  ради   можуть подавати не більше чотирьох проєктів, з яких переможцями будуть не більше двох проєктів, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Тому ми підготували чотири проєкти, але один із них подаватиме Хмільницька районна рада, що збільшує наші шанси на перемогу.

 Проєкти-переможці отримають до 350 тис. грн із фонду Конкурсу та мають передбачати власний внесок – не менше 50% від загального бюджету проєкту (з населенням до 10 тис. осіб власний внесок – не менше 30% від загального бюджету проєкту).

Спільні проєкти, розроблені декількома органами місцевого самоврядування, матимуть такий  обсяг співфінансування: до 500 тис. грн – з фонду Конкурсу, а власний внесок – не менше 50% від загального бюджету проєкту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь