Пошук

Чотири проєкти Калинівської міської ради візьмуть участь в конкурсі Вінницької обласної ради «Комфортні громади»

Дата: 25.03.2021 09:18
Кількість переглядів: 835

Фото без опису

Калинівська міська рада підготувала чотири проєкти, які візьмуть участь у конкурсі Вінницької обласної ради «Комфортні громади».

Три проєкти подає міська рада - «Благоустрій території інфекційного відділення комунального підприємства «Калинівська центральна районна лікарня» Калинівської міської ради», «Черепашинецький парк відпочинку» та «Облаштування 3D кінотеатру в структурному підрозділі комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Калинівської міської ради Павлівського сільського будинку культури». Ще один проєкт, який в разі перемоги буде реалізовуватися у Калинівській громаді, - «Утеплення фасаду будівлі інфекційного відділення Калинівської центральної районної лікарні» Калинівської міської ради» - подає Хмільницька районна рада, а Калинівська міська рада є партнером цього проєкту.

-За умовами конкурсу сільські, селищні, міські та районні  ради   можуть подавати не більше чотирьох проєктів, з яких переможцями будуть не більше двох проєктів, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Тому ми підготували чотири проєкти, але один із них подаватиме Хмільницька районна рада, що збільшує наші шанси на перемогу.

 Проєкти-переможці отримають до 350 тис. грн із фонду Конкурсу та мають передбачати власний внесок – не менше 50% від загального бюджету проєкту (з населенням до 10 тис. осіб власний внесок – не менше 30% від загального бюджету проєкту).

Спільні проєкти, розроблені декількома органами місцевого самоврядування, матимуть такий  обсяг співфінансування: до 500 тис. грн – з фонду Конкурсу, а власний внесок – не менше 50% від загального бюджету проєкту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних