Пошук

Сімдесят мешканців Калинівщини отримали щеплення від Соvid-19 у стаціонарному пункті щеплення

Дата: 22.03.2021 15:40
Кількість переглядів: 909

Фото без опису

19 березня у Калинівському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги почав працювати стаціонарний пункт щеплення проти Соvid-19. У перший день роботи пункту щеплення отримали 50 осіб, а в понеділок – ще 20.

-Ми отримали сто п’ятдесят доз вакцини, але при потребі наші запаси будуть поповнюватися, - каже головний лікар ЦПМСД Василь Македонський. – Якщо спочатку щеплення проводили медичним працівникам, які працюватимуть у кабінетах щеплень, медичним працівникам, які безпосередньо працюють із хворими на Соvid-19, то зараз вже розпочався другий етап і ми проводимо щеплення усім медичним працівникам та пацієнтам, яким виповнилося вісімдесят років і старшим.

Стаціонарний пункт щеплення проти Соvid-19, який відкрили у Калинівському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги, поки що єдине місце у Калинівській громаді, де можна отримати щеплення. Найближчим часом розпочне роботу стаціонарний пункт щеплення у Дружелюбівці та мобільний пункт.

-Працівники мобільного пункту виїжджатимуть до літніх людей, які матимуть бажання зробити щеплення, але самостійно не зможуть дістатися до лікарні, а також у будинок опіки «Затишок», - продовжує Василь Македонський. – На жаль, кількість хворих на Соvid-19 продовжує зростати. На сьогодні ми маємо вісімдесят п’ять хворих з підтвердженим діагнозом Соvid-19, які лікуються на стаціонарі у Калинівській центральній лікарні та ще двісті сорок вісім хворих, які проходять лікування амбулаторно. Вакцинація – це єдиний спосіб уникнути важкої форми перебігу захворювання,  тому потрібно усім  обов’язково зробити щеплення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь