Пошук

За вісімнадцять днів березня у Калинівській громаді складено 15 протоколів про порушення протиепідемічних заходів в період карантину

Дата: 19.03.2021 12:49
Кількість переглядів: 801

Фото без опису

Як повідомив начальник Калинівського управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Олександр Марчук, з початку березня працівники управління провели 293 моніторингових обстежень підконтрольних об’єктів з дотримання ними протиепідемічних заходів в період карантину. Під час перевірок було виявлено 38 порушень, складено 15 протоколів та надано 23 пропозиції.
У 124 закладах продовольчої торгівлі виявлено 19 порушень, у 36 закладах непродовольчої торгівлі – 2. Шість порушень зафіксовано у закладах громадського харчування, 3 – на ринку,7 – у закладах дошкільної освіти.
Основні порушення, які виявляють під час перевірки – це  відсутність засобів індивідуального захисту у працівників чи відвідувачів, відсутність або недостатня кількість дезінфікуючих засобів, антисептиків, не облаштоване місце для миття рук, відсутність дистанційної позначки, реалізація продуктів без упаковок  та  відсутність температурного скринінгу у працівників.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь