Пошук

З 15 березня у школах Калинівської громади розпочнуться весняні канікули

Дата: 12.03.2021 13:16
Кількість переглядів: 1323

Фото без опису

З 15 березня у школах Калинівської громади розпочнуться весняні канікули. Рішення розпочати весняні канікули на кілька тижнів раніше ухвалила комісія з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Калинівської міської ради, засідання якої відбулося 12 березня.

-Ситуація у громаді погіршується, сьогодні ми маємо рекордні 47 нових лабораторно підтверджених випадків коронавірусу. Тому краще буде обмежити контакт школярів. З 15 по 21 березня учні будуть на канікулах, а далі, зважаючи на ситуацію, будемо вирішувати як діяти, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Кількість хворих на коронавірус у громаді зростає. Як зауважив головний лікар Калинівської центральної районної лікарні Владислав Головащенко, на 12 березня всі вісімдесят ліжок, які виділенні для лікування хворих на коронавірус, заповненні. Готуються ще шістдесят резервних ліжок, сформовано бригади для надання хворим медичної допомоги.

Зважаючи на ситуацію члени комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Калинівської міської ради закликають калинівчан при появі найменших симптомів захворювання перебувати вдома. У період великої захворюваності максимально обмежте контакти з оточуючими людьми, не відвідуйте місця великого скупчення, користуйтеся індивідуальними засобами захисту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь