Пошук

 Рекомендації для населення

Дата: 05.01.2021 20:22
Кількість переглядів: 733

Фото без опису

На Вінниччині метеорологи попереджають про поступове зниження температурного режиму.  Очікуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу, ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця. Вночі та вранці утворення туманів.

06-07 січня: Хмарно з проясненнями, 06.01 вночі невеликий мокрий сніг та дощ, на дорогах місцями ожеледиця, вдень без істотних опадів;  07.01 вночі без істотних опадів, вдень помірний, місцями значний дощ та мокрий сніг, місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.                            Температура  вночі від 2°морозу до 3° тепла,  вдень 2-7° тепла.

За попередніми даними:

08-09 січня:    08.01 вночі сніг, вдень невеликий сніг, 09.01 без істотних опадів. Температура  вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Ймовірність виникнення надзвичайних ситуацій і подій

Враховуючи метеорологічну обстановку та з метою запобігання виникненню небезпечних подій Департамент цивільного захисту населення  звертає увагу на необхідність неухильно  виконувати  заходи карантину для запобігання поширенню на території області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та посилити профілактичні заходи щодо простудних та інфекційних захворювань.

Пам'ятайте про безпеку керування транспортними засобами під час опадів, безпечне пересування по слизьких дорогах і тротуарах, дотримання правил техніки безпеки при користуванні пічним та газовим опаленням, електроприладами у побуті, небезпеку отруєння чадним газом, уникнення переохолоджень організму!

Бережіть себе та будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних