Пошук

 Рекомендації для населення

Дата: 05.01.2021 20:22
Кількість переглядів: 708

Фото без опису

На Вінниччині метеорологи попереджають про поступове зниження температурного режиму.  Очікуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу, ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця. Вночі та вранці утворення туманів.

06-07 січня: Хмарно з проясненнями, 06.01 вночі невеликий мокрий сніг та дощ, на дорогах місцями ожеледиця, вдень без істотних опадів;  07.01 вночі без істотних опадів, вдень помірний, місцями значний дощ та мокрий сніг, місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.                            Температура  вночі від 2°морозу до 3° тепла,  вдень 2-7° тепла.

За попередніми даними:

08-09 січня:    08.01 вночі сніг, вдень невеликий сніг, 09.01 без істотних опадів. Температура  вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Ймовірність виникнення надзвичайних ситуацій і подій

Враховуючи метеорологічну обстановку та з метою запобігання виникненню небезпечних подій Департамент цивільного захисту населення  звертає увагу на необхідність неухильно  виконувати  заходи карантину для запобігання поширенню на території області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та посилити профілактичні заходи щодо простудних та інфекційних захворювань.

Пам'ятайте про безпеку керування транспортними засобами під час опадів, безпечне пересування по слизьких дорогах і тротуарах, дотримання правил техніки безпеки при користуванні пічним та газовим опаленням, електроприладами у побуті, небезпеку отруєння чадним газом, уникнення переохолоджень організму!

Бережіть себе та будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь