Пошук

Конференція Молодіжної ради при Калинівській міській раді

Дата: 22.12.2020 10:03
Кількість переглядів: 624

Фото без опису21 грудня відбулась конференція Молодіжної ради при Калинівській міській раді за участі міського голови Василя Поліщука, заступника міського голови Віктора Кособуцького, заступника директора Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА – начальника управління молодіжної політики та електронного врядування Ірини Коцюбівської, головного спеціаліста відділу молодіжної політики та взаємодії з громадськими організаціями Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА Анни Оцвери, радника першого заступника голови Вінницької ОДА з молодіжної політики Владислава Запарнюка, секретаря Студентської ради Вінниччини Федора Дронова, голови Молодіжного конгресу Брацлавської територіальної громади Марини Остапенко та членів Молодіжної ради, які є представниками громад, що входять до складу Калинівської міської територіальної громади.

Звертаючись до присутніх, міський голова Василь Поліщук підкреслив, що створена Молодіжна рада при Калинівській міській раді має бути дієвим інструментом для реалізації багатьох проєктів у кожному населеному пункті громади.

- Саме молодь повинна вносити свої конкретні пропозиції та ініціювати зміни, які якісно покращуватимуть життя усіх наших мешканців. Ми відкриті до діалогу та співпраці з вами, активними представниками молодіжної громадськості, задля успішного розвитку та процвітання Калинівської громади, - сказав Василь Поліщук.

Міський голова вручив посвідчення 29 членам консультативно-дорадчого органу відповідно до Протоколу засідання установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Калинівській міській раді від 03.12.2020 року.

Варто зазначити, що на установчих зборах було обрано голову, заступника та секретаря. Одноголосним рішенням головою Молодіжної ради було обрано Людмилу Гунько - педагога-організатора Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2-гімназії, яка стала однією із ініціаторів створення в Калинівській міській ОТГ Молодіжної ради. Заступником голови обрано Вікторію Бондар - студентку Київського національного університету імені Т. Г. Шевченка, а секретарем - Аліну Бурик, студентку Донецького національного університету імені В. Стуса.

Під час засідання учасники конференції також переглянули відеопрезентацію із представленими досягненнями у соціальній та економічній сферах Калинівської міської територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних