Пошук

Відбулося 3 засідання 1 сесії Калинівської міської ради 8 скликання

Дата: 16.12.2020 15:42
Кількість переглядів: 992

Фото без опису15 грудня відбулося 3 засідання 1 сесії Калинівської міської ради 8 скликання, під час якого було розглянуто низку важливих для Калинівської міської територіальної громади питань.

Зокрема, депутати міської ради затвердили постійно діючі комісії виконавчого комітету Калинівської міської ради 8 скликання та Положення про комісії.

Прийнято ряд програм, а саме: Програму розвитку закладів дошкільної освіти Калинівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки;  Програму роботи з обдарованими дітьми та молоддю Калинівської міської територіальної громади на 2021 -2025 роки; Програму організації підвезення учнів, вихованців та педагогічних працівників закладів освіти Калинівської міської територіальної громади на 2021 - 2025 роки.

Затверджено Програму соціального захисту населення Калинівської міської територіальної громади на 2021– 2025 роки; Програму для забезпечення виконання рішень суду на  2021 - 2025 роки; Програму запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха на території Калинівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

Депутати розглянули питання щодо створення управлінь та відділів Калинівської міської ради та затвердили зразки печаток, штампів і бланків старостинських округів.

На порядок денний сесії було винесено ряд інших питань, по яким прийняті відповідні рішення, що будуть оприлюднені у встановлені строки на офіційному сайті Калинівської міської ради.

Засідання 1 сесії Калинівської міської ради 8 скликання проведено з дотриманням усіх протиепідемічних заходів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь