Пошук

В рамках відзначення Дня Збройних Сил України в Калинівці відбулось урочисте покладання квітів

Дата: 06.12.2020 15:02
Кількість переглядів: 477

Фото без описуДень Збройних Сил України – одне з найважливіших свят в нашій країні, особливо в час збройної зовнішньої агресії. Це свято тих, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати нашу державу, її суверенітет і незалежність.

Сьогодні, 6 грудня, відбулося покладання квітів до пам’ятника воїнам – визволителям та пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО. У заході взяли участь перший заступник Калинівського міського голови Микола Господарець, голова Калинівської районної державної адміністрації Богдан Зубчик, учасники АТО/ООС, ветерани, громадськість міста.

Традиційно хвилиною мовчання вшанували пам’ять побратимів, полеглих на полі бою, тих, кого не дочекалися додому рідні, хто поклав своє життя за Україну.

Звертаючись до присутніх, перший заступник Калинівського міського голови Микола Господарець та голова Калинівської районної державної адміністрації Богдан Зубчик подякували усім, хто боронить нашу землю, та наголосили, що український народ пам’ятає і шанує героїчні подвиги наших захисників в ім’я України, їх щиру любов до рідної землі та безмежну відданість своїй Батьківщині.

Голова ГО «Об’єднання учасників бойових дій та патріотів України» Сергій Говоруха передав матеріальні допомоги сім’ям загиблих.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь