Пошук

Центр надання адміністративних послуг Калинівської міської ради

Дата: 04.12.2020 18:04
Кількість переглядів: 1131

Фото без опису

Центр надання адміністративних послуг Калинівської міської ради  є важливим об’єктом інфраструктури нашої громади, який щоденно забезпечує обслуговування великої кількості громадян та надає  найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах. 

З моменту утворення  ЦНАПу надзвичайно збільшився спектр адміністративних послуг. На сьогодні центром надаються послуги у сфері  державної реєстрації прав на нерухоме майно та бізнесу, реєстрації у сфері земельних питань, виготовлення паспортних документів (закордонні паспорта, паспорта громадянина України, ID-картки), адміністративні послуги соціального характеру ( прийом заяв щодо призначення субсидій, нарахування різноманітних державних допомог, тощо), реєстрація місця проживання і зняття, видача різноманітних витягів та довідок, обстеження матеріально-побутових умов (з виїздом).

Від початку року через ЦНАП заявниками  було отримано 8840 адміністративних послуг, зокрема, оформлено та видано 1228 паспортних документів, проведено 1605 державних реєстрацій прав на нерухоме майно та їх обтяжень, надано 1739 послуг з реєстрації (зняття) місця проживання та  1308 послуг у сфері земельних питань.   Неабиякий попит набувають адміністративні послуги соціального характеру «Соціальна громада». Вже 700 громадян змогли скористатися можливістю подання заяви про призначення субсидій, нарахування різноманітних державних допомог, тощо. Одночасно, видано 1886 довідок про реєстрацію (зняття) місця проживання та складено 374 акти обстеження матеріально-побутових умов сім’ї для призначення (відновлення) державної соціальної допомоги та соціальних виплат

Працівники Центру ведуть щоденний прийом громадян (крім вихідних та святкових днів), надають кваліфіковані консультації, допомагають у оформленні заяв  (з урахуванням карантинних обмежень, можливі коригування у графіку)

 

Телефон для довідок – 2-21-99, 2-45-18. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


Коментарі:

Заморока І. Л.
2023-03-29 13:14:30

Якісно та вчасно надано адмінпослугу. Працівники компетентні та ввічливі. Щиро дякую за Вашу працю.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних