Пошук

День пам’яті жертв голодомору

Дата: 28.11.2020 09:26
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

В останню субботу листопада ми щороку вшануємо пам'ять жертв голодомору. Цього дня у Загальнонаціональній хвилині мовчання Україна схилить голови в жалобі за мільйонами людей, життя яких у мирний час обірвала голодна смерть на найродючішій у світі землі.

Голодомор – сумна і страшна сторінка української історії. За масштабом, жорстокістю, цинізмом і організованістю з боку влади та наслідками для майбутніх поколінь він не має аналогів в історії людства. Всі ми повинні знати масштаби цієї трагедії. І не тільки пам’ятати, але й передавати ці знання дітям та онукам, шанувати пам’ять загиблих, і робити усе можливе, щоб такого більше не повторилося навіть у страшному сні.

На знак вшанування пам’яті невинних жертв Голодомору  о 16-ї годині приєднуйтесь до всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті!». Цей вогник символізуватиме нашу скорботу і пам’ять про мільйони загублених життів співвітчизників, які на собі перенесли цей жахливий біль тіла і душі, біль наруги і тортур, поневіряння, виселення і заслання на чужину – за свою любов до України, за її волю і за те, що вони були українцями.

 

Калинівський міський голова                                                                                                          Василь ПОЛІЩУК 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь