Пошук

Завершення нового будівництва їдальні на території загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 по площі Шкільна, 1 в м. Калинівка

Дата: 19.11.2020 10:27
Кількість переглядів: 341

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуОсь і завершено нове будівництво їдальні на території загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 по площі Шкільна, 1 в м. Калинівка. Наразі триває процес оформлення необхідної документації для введення об'єкта в експлуатацію.

Соціально-економічна спрямованість даного проєкту полягає у вирішенні проблеми функціонування їдальні в школі та в необхідності створення належних умов для організації харчування учнів. Адже будівлю, в якій знаходилась стара їдальня, було збудовано ще у 1905 році, і це колишнє приміщення церковно-приходської школи, що знаходилось у аварійному стані.

Початкова кошторисна вартість будівництва даного об’єкта становила 6 257 398 грн. Після проведення тендеру загальна вартість будівництва (будівельні роботи, придбання устаткування, меблів, інвентарю, благоустрій прилеглої території) склала 4 819 180 грн.

Шкільну їдальню, яка відповідає всім сучасним вимогам і нормам, побудували за півтора року, хоча будівельні роботи були заплановані на три роки. Кошти на проведення будівництва даного об’єкта виділено з бюджету Калинівської міської ОТГ.

З метою енергозбереження покрівлю, фасад і фундамент будівлі утеплено сучасними і якісними теплоізоляційними матеріалами, встановлено віконні та дверні блоки з енергозберігаючими склопакетами.

Здійснено монтаж систем внутрішнього електропостачання, опалення, водопостачання та водовідведення, також прокладено нові зовнішні мережі водопостачання та водовідведення із встановленням каналізаційної насосної станції.

Проведено внутрішні оздоблювальні роботи у всіх приміщеннях. Облаштовано роздягальню та санітарну кімнату для персоналу, два санвузли для школярів, один з яких – для дітей з інвалідністю. Для миття рук встановлено рукомийники та електрорушник.

Встановлено сучасну вентиляційну систему, зокрема, в обідній залі систему рекуперування з можливістю підігріву холодного повітря за рахунок системи опалення.

Облаштовано просторий підвал із встановленими стелажами з нержавіючої сталі для зберігання продуктів харчування (городини, консервації, квасини тощо).

Придбано необхідне для харчоблоку обладнання: стелажі для зберігання харчових продуктів, виробничі столи та мийки з нержавіючої сталі; плиту електричну 6-комфорочну, електричну професійну сковороду, мікрохвильову піч, промислову професійну електром'ясорубку та овочерізку; холодильне та морозильне обладнання, столовий посуд.

У естетично оформленій обідній залі розставлені нові комфортні меблі.

Здійснено також благоустрій на прилеглій до шкільної їдальні території, зокрема, укладено асфальтне покриття, бордюрами відмежовано зелені зони, облаштовано клумби, на яких висаджено кущі барбарису, туї, ялівця та спіреї.

Отож, незабаром нова їдальня із сучасним інтер’єром та створеними належними умовами для здорового і якісного харчування дітей, гостинно зустріне усіх 155 учнів ЗОШ І-ІІ ступенів №4 м. Калинівка, які з великим задоволенням смакуватимуть тут чудовими та смачними обідами, дбайливо приготовленими для них працівниками закладу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь