Пошук

Відзначення кращих студентів з нагоди Міжнародного дня студента

Дата: 17.11.2020 22:19
Кількість переглядів: 358

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуСьогодні у Калинівському технологічному фаховому коледжі відбулось відзначення кращих представників студентської спільноти навчального закладу з нагоди Міжнародного дня студента.

Зважаючи на складну епідеміологічну ситуацію з COVID-19, вперше захід, присвячений найбільшому святу молоді, яка здобуває фахову освіту у стінах коледжу, пройшов без традиційних урочистостей, оригінальних художніх номерів та показів дизайнерських колекцій одягу.
З вітальними словами і щирими побажаннями звернулись до присутніх у залі студентів заступник міського голови Олександр Щьов, секретар міської ради Лариса Кудін та директор коледжу Григорій Федонюк.

За високі успіхи у навчанні, активну громадську позицію в житті закладу і міста та з нагоди Міжнародного дня студента кращих студентів коледжу відзначено Почесними грамотами Калинівської міської ради, квітами і грошовими винагородами.
Також найкращі представники студентської родини були нагороджені керівництвом навчального закладу.

Варто зазначити, що в Калинівському технологічному фаховому коледжі навчається 336 студентів на двох відділеннях: дизайнерсько-економічному та технолого-механічному.
По закінченню навчання студенти отримують дипломи з 7-ми спеціальностей, а саме: обслуговування та ремонт електропобутової техніки; обслуговування та ремонт обладнання підприємств; бухгалтерський облік; фінанси і кредит; швейне виробництво; перукарське мистецтво та декоративна косметика; дизайн одягу.

Отож, дорогі наші студенти, прийміть щирі вітання з вашим першим професійним святом, а також побажання здоров’я, успіхів у навчанні, активної життєвої позиції, нових яскравих творчих досягнень та щасливих студентських років!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь